jokonr Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 (editace) mam taky problem na superbe 1.9 96kw 2003 stale mi vybija baterku bola nova a behom dvoch tyzdnov ju vybilo bolo premerane dobijanie bolo dobre bolo premerany odber prudu v klude poista po poiste vsetko bolo dobre je tam malinky odber ale superbecka ze to maju mat dosiel kamarat na superbecku aj ten mal malinky odber prudu a tomu nevybija baterku dal som reklamovat baterku pozicali mi zatial dalsiu no uvidim v com to moze byt rozmyslal som ci to nemoze byt nahodou tim ze mi nejde osvetlenie vo dverach a v kufri co som tu cital pod kobecom sa musia prerobit kable lebo mal som problem v mieste kde je baterka bol bazen neodteka mi voda kazda rada vytana uz som zufali Editováno: 23. Prosinec 2009, autor: jokonr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Nemas tam nieco domontovane naviac??? Iny alarm??? Neoriginalne radio ??? Atd, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 23. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 alarm je vybrany a autoradio je tam druhe daval som tam LG ale ked auto idem zhasnut tak ho vzdy rucne vypnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 23. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 ale pred tim tam bolo autoradio panasonic a nerobilo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 (editace) No vidis a problem mas vyrieseny. Vyhod to radio LG!!!! Aj ked radio vypinas rucne tak stale je pod prudom. Kazde radio ma 2 vetvy napajania. 1.Staly prud+ 2. spinavy prud od spinacky. Editováno: 23. Prosinec 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 23. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 vsimol som si boli tam kable prerobene tak potom ako je to mozne ked to premeral a nebol tam ziadny odber prudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 23. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 no ked vypnem klucik autoradio sa vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Radio sa ti vypne ale stale ide do neho prud!!!! Ten prud ti drzi na radiu navolene-ulozene stanice+hodiny v radiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 23. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 vyskusam ho vytiahnut zatial ti moc dakujem potom co budem musiet spravit aby som tam to radio mohol mat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Najprv to radio vytiahni-odpoj .A sleduj baterku ci sa nevybija. Potom sem napis ako si dopadol. cca za tyzden. To radio je este v zaruke??? Tak ho reklamuj!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 23. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 to radio som mal v druhom aute tam slapalo dva roky no vyskusam ho vytiahnut a potom napisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 (editace) Napiš jak to dopadlo.. Řekl bych ale, že máš pod kobercem vodu a zkratujou se ti tam nějaký dráty... To by mohlo být i příčinou nefunkčnosti osvětlení dveří a kufru ... Editováno: 23. Prosinec 2009, autor: seler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 23. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 ok dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 No tak ked más odber v klude (malinky) jak píšeš, tak sa ti baterka predsa nemoze vybyt za par dní. Myslim ze to blbo merias ked si nameral rovnako (malinky) ako u supa ktory je ok a ma ho (malinky) Tak asi tvoje meranie nebude moc ok. Lebo pokial by bola chyba v radiu alebo tom kablovom zvezku pod sedackou vodica alebo hocikde tak nemozes namerat malinky zehej. Jedine ze by bola zla baterka. A priklanam sa skôr k tej vode pod kobercom ako k radiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 24. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 autoradio som vybral mam druhu baterku uvidim ako to dopadne napisem potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 25. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 (editace) a vie mi niekdo poradit aky tam je pristup co k tomu potrebujem nemam garaz a teraz v tej zime to robit neni bohvieco ten koberec co tam je je treba nieco vymontovat aby som sa k tomu dostal? Myslim tie kable pod kobercom Editováno: 25. Prosinec 2009, autor: jokonr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 3. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2010 tak tu baterku mi znova vybilo autoradio tam nebolo tak toto uz je fakt zufalost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 tak tu baterku mi znova vybilo autoradio tam nebolo tak toto uz je fakt zufalost toto se mi taky jednou stalo bez příčiny.Nakonec jsem zjistil že to asi musela být lampička v přihrádce u spolujezdce.Nějakým zázračným způsobem mi nevypla a pořád svítila.Vyšťavilo mi to baterku úplně do nuly.Ani centrál mi to neotevřelo.Bylo to behem týdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 3. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2010 dik este to kuknem ale myslim ze tami ani nesvietila 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 3. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2010 (editace) tak ani to svetielko to neni montovali mi tam zeder ci oni tam nieco nespravili pojdem este tam Editováno: 3. leden 2010, autor: jokonr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Tak ZEDER. No mohli něco pod volantem (je tam fůra relátek) nechtíc proklemovat. Ať na to mrknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 ZEDER nie je napajany elektricky. Nema nic spolocne s elektrikou+baterkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 3. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2010 len pri montazi ci nieco nespravili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Ako dlho si majitel toho Superbecka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 3. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2010 (editace) dva a pol mesiaca Editováno: 3. leden 2010, autor: jokonr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.