micar Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 má někdo přehled jestli se to ještě vyplatí koupit novou škodovku např v německu ?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Ja koupil Superba tady: http://europe-mobile.de/ Je to reimport z Danska, celkem bez problemu az na dlouho dodaci dobu a 2 chyb v konfiguraci, ale pri sleve 25% oproti ceske cenikovce jsem to neresil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micar Vloženo 5. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 jak probíhalo objednání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Na tech strankach byl nejaky konfigurator, tak jsem to podle nej udelal (ale ted to vypada jinak, lepe) + dodal vsechny dokumenty co potrebovali (tusim obcanku). Vyzvali me at zaplatim zalohu (asi 20% ceny) a pak jsem cekal. Po par mesicich prislo info, ze maji vuz, az zaplatim, ze mi daji COC a technicak. Zplatil jsem, technicak + COC prislo na moji ceskou adresu. S tim jsem zasel u nas na policajty a myslim druhy den jsem mel cesky technicak a ceskou SPZ. Predtim jsem i myslim uzavrel pojisteni. S ceskou SPZ jsem dojel do Nemecka prevzal auto, nasadil ceske SPZ a jel do Ceska. V Cesku se pak musi zaplatit na FU ceska DPH. Po potvrzeni, ze jsem DPH v Cesku zaplatil mi primo prodejce vratil nemeckou DPH, kterou chtel zaplatit pro jistotu, kdybych nezaplatil DPH v Cesku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.