Přejít na obsah

nákup SII v zahraničí

micar

Doporučené příspěvky

Na tech strankach byl nejaky konfigurator, tak jsem to podle nej udelal (ale ted to vypada jinak, lepe) + dodal vsechny dokumenty co potrebovali (tusim obcanku). Vyzvali me at zaplatim zalohu (asi 20% ceny) a pak jsem cekal. Po par mesicich prislo info, ze maji vuz, az zaplatim, ze mi daji COC a technicak. Zplatil jsem, technicak + COC prislo na moji ceskou adresu. S tim jsem zasel u nas na policajty a myslim druhy den jsem mel cesky technicak a ceskou SPZ. Predtim jsem i myslim uzavrel pojisteni. S ceskou SPZ jsem dojel do Nemecka prevzal auto, nasadil ceske SPZ a jel do Ceska. V Cesku se pak musi zaplatit na FU ceska DPH. Po potvrzeni, ze jsem DPH v Cesku zaplatil mi primo prodejce vratil nemeckou DPH, kterou chtel zaplatit pro jistotu, kdybych nezaplatil DPH v Cesku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...