Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim mam stale ten isty problem z autom prehrieva sa dal som nove tesnenie pod hlavu aj hlavu som dal inu, novy olej,termostaty som dal tri nove aj tak nic stale sa prehrieva preto nemam v aute termostat ked ho dnu dam zacne stupat teplota uz neviem co to moze bit topenie je priechodne neni tam nic zapchate vodna punpa je asi pol rocna,prosim o rady co to este moze bit

Máš zajímavou závadu. Co chladič? Do něj nevidíš,průchozí může být,ale málo.

Má pravdu, přecedo - chladič je jediná věc, kterou nepíšeš že bys měnil a přitom je to ta nejdůležitější věc na chlazení motoru. Jen podotknu, že nemusí bejt ucpanej uvnitř, ale může mít zacpaný lamelky pro průchod vzduchu, takže voda skrz něj normálně teče, ale nemá čemu předat svoje teplo = skrz voštiny neproudí vzduch. Zažil jsem podobnou eskapádu s favoritem před X lety, když jsem musel vysjet nouzově ze silnice do zralýho, ale neposečenýho obilnýho pole - a pak jsem jel zbytek cesty domů po asi 3km poskocích, protože auto furt vařilo. "Na základně" jsem už měl jasno, takže jsem vzal hadici od kompresoru a zevnitř směrem ven před auto jsem vyfoukal z chladiče snad půl kýble plev a zrní - a auto zase chladilo jak má....

Jasně,taky jsem hodně dávno něco takového zažil a řešil jsem to novým chladičem cca 700kč a bylo po problému. A hlavně z pocitem mám krásnej novej chladič.

U mne to byl služebák - pick up, takže nějaká výměna byla až poslední uvažovaný řešení, naštěstí stačil ten kompresor a hadice... dědovy slepice se tenkrát nádherně nažraly, to vyfoukaný zrní jsem pro ně smetl do kyblíku.

už tady chybí jen rada baby jagy o odvaru šalvěje v chladiči, podívej se do sekce felicia tam se chlazení řečí pořád

Upraveno od ben06

• Autor

Tak skusim vymenit ten chladic potom napisem ci to pomohlo

Upraveno od žralok
Necituj předchozí příspěvek !

Vyměn,podle toho co jsi psal by to mělo být ono. Jinak nevím. A jezdit v takovém mrazu bez termostatu to je naprd!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.