Přejít na obsah

PREHRIEVANIE SKODA FAVORIT

JURAJ1982

Doporučené příspěvky

Zdravim mam stale ten isty problem z autom prehrieva sa dal som nove tesnenie pod hlavu aj hlavu som dal inu, novy olej,termostaty som dal tri nove aj tak nic stale sa prehrieva preto nemam v aute termostat ked ho dnu dam zacne stupat teplota uz neviem co to moze bit topenie je priechodne neni tam nic zapchate vodna punpa je asi pol rocna,prosim o rady co to este moze bit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Má pravdu, přecedo - chladič je jediná věc, kterou nepíšeš že bys měnil a přitom je to ta nejdůležitější věc na chlazení motoru. Jen podotknu, že nemusí bejt ucpanej uvnitř, ale může mít zacpaný lamelky pro průchod vzduchu, takže voda skrz něj normálně teče, ale nemá čemu předat svoje teplo = skrz voštiny neproudí vzduch. Zažil jsem podobnou eskapádu s favoritem před X lety, když jsem musel vysjet nouzově ze silnice do zralýho, ale neposečenýho obilnýho pole - a pak jsem jel zbytek cesty domů po asi 3km poskocích, protože auto furt vařilo. "Na základně" jsem už měl jasno, takže jsem vzal hadici od kompresoru a zevnitř směrem ven před auto jsem vyfoukal z chladiče snad půl kýble plev a zrní - a auto zase chladilo jak má....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...