JURAJ1982 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Zdravim mam stale ten isty problem z autom prehrieva sa dal som nove tesnenie pod hlavu aj hlavu som dal inu, novy olej,termostaty som dal tri nove aj tak nic stale sa prehrieva preto nemam v aute termostat ked ho dnu dam zacne stupat teplota uz neviem co to moze bit topenie je priechodne neni tam nic zapchate vodna punpa je asi pol rocna,prosim o rady co to este moze bit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Máš zajímavou závadu. Co chladič? Do něj nevidíš,průchozí může být,ale málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Má pravdu, přecedo - chladič je jediná věc, kterou nepíšeš že bys měnil a přitom je to ta nejdůležitější věc na chlazení motoru. Jen podotknu, že nemusí bejt ucpanej uvnitř, ale může mít zacpaný lamelky pro průchod vzduchu, takže voda skrz něj normálně teče, ale nemá čemu předat svoje teplo = skrz voštiny neproudí vzduch. Zažil jsem podobnou eskapádu s favoritem před X lety, když jsem musel vysjet nouzově ze silnice do zralýho, ale neposečenýho obilnýho pole - a pak jsem jel zbytek cesty domů po asi 3km poskocích, protože auto furt vařilo. "Na základně" jsem už měl jasno, takže jsem vzal hadici od kompresoru a zevnitř směrem ven před auto jsem vyfoukal z chladiče snad půl kýble plev a zrní - a auto zase chladilo jak má.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Jasně,taky jsem hodně dávno něco takového zažil a řešil jsem to novým chladičem cca 700kč a bylo po problému. A hlavně z pocitem mám krásnej novej chladič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 U mne to byl služebák - pick up, takže nějaká výměna byla až poslední uvažovaný řešení, naštěstí stačil ten kompresor a hadice... dědovy slepice se tenkrát nádherně nažraly, to vyfoukaný zrní jsem pro ně smetl do kyblíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 (editace) už tady chybí jen rada baby jagy o odvaru šalvěje v chladiči, podívej se do sekce felicia tam se chlazení řečí pořád Editováno: 9. Prosinec 2012, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURAJ1982 Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 (editace) Tak skusim vymenit ten chladic potom napisem ci to pomohlo Editováno: 9. Prosinec 2012, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Vyměn,podle toho co jsi psal by to mělo být ono. Jinak nevím. A jezdit v takovém mrazu bez termostatu to je naprd! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.