Přejít na obsah

System zpetneho vedeni vyfukovych plynu

tomasmu

Doporučené příspěvky

Po vymene vahy vzduchu a prepinacieho elektrickeho ventilu mi vzdy po vymazani chyby cez VAG vyhodi po asi 20 km tuto chybu:

Adresa 01: Motor Labely: SVO\038-906-019-AVF.lbl

Řídící jednotka: 038 906 019 KD

Díl: 1,9l R4 EDC G000AG 4897

Kódování: 00001

Dílna #: WSC 00028

VCID: 63C1ABBFDBC5

TMBBU63U559087198 SKZ7Z0D2727179

1 Fault Found:

19586 - system zpetneho vedeni vyfuk.plynu - mez regulace prekrocena

P3130 - 35-10 - - - Sporadická

Readiness: 1 1 0 0 0

Neviete cim to moze byt. Pred tym to nerobilo. Auto.ide normalne len kontrolka stale svieti.

post-48670-0-35950200-1355073749_thumb.j

Editováno: , autor: tomasmu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak jsem dnes vyměnil N18 a odpojil aku tak na minutu ,ale už při prvnim startovaní kontrolka svítí dál.Jak to ,že po odpojení aku se to nesmaže?Asi to budu muset jít smazat do servisu ,protože kabel nemáma kdyz si koupím kabel,tak není k němu soft.

Editováno: , autor: tim 35
Odkaz ke komentáři

Tak jsem jel ráno do práce a svítila kontrolka motoru celou cestu.Jedu dom nastartuju a ejhle nesvítí,jen doufám,že neodešla žárovka,to uvidím ráno až otočím klíčkem ,ale když jsem dojel dom stoupla mírně spotřeba a mákl jsem na tu trubku pod EGR a takovou radost jsem z popálené ruky ještě neměl,tak jsem si mákl ještě jednou.Předtím ta trubka byla jen lehce vlažná, a ta spotřeba je logická když auto saje teplý vzduch.Závada byla ve vadném ventilu N18-to bych neřek ,že se muže taková blbost porouchat.Tak takhle si nějak představuji debatu,má to začátek i štastní konec .

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...