tomi asv Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Zdravím Vás! Som tu nový, takže ak píšem do zlej sekcie, prosím ospravedlňte mi Potrebujem súrne pomoc od odborníkov, dneska som chcel namontovat do dveri LED svietidlo a ked som vyberal na spolujazdcovych dverach tu sulfidku, tak zrazu nieco cvaklo pod volantom a vypla sa elektrika v interieri. Svetla svietia, auto ide nastartovat, ale v interieri nesvieti svetlo stropne, neviem stiahnut okna a co je najhorsie, neviem zamknut auto :-( Nefunguje central a ani alarm nereaguje na DO. Neviete prosim Vas co sa mohlo stať? Dakujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Na pojistky ses koukal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi asv Vloženo 11. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Čo s nimi mám spraviť? Či nie sú prepálené? No skúsim kuknut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 No od toho bych urcite zacal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi asv Vloženo 11. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Dobrá správa : Bola znicena poistka, vybral som poistku na pravy dialkovy svetlomet, ako nahradu, nahodil som to tam, zase zacvaklo a zacalo vsetko fungovat zase :-) Ďakujem Ti moc pekne za pomoc :-) Potom dam sem fotky ze ako to svieti ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Jsem rad ze jsem mohl pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 :_icon_smich2: :_icon_smich2: Nový ne nový. Když si něco koupíš tak si napřed přečti návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi asv Vloženo 11. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 K tej LED-ke nebol navod, to ja som spravil skrat, ked som vyberal srobovakom tu staru ziarovku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 nič si z toho nerob,to sa podarilo občas aj mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 To chápu ale spíš jsem to myslel tak, že když uděláš zkrat tak tě nenapadne se podívat na pojistky. To je snad popsané i v návodu k autu, že jako první zkontrolovat pojistky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi asv Vloženo 11. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 No lenže ja hneď som sa zľakol, že čo som zas do*ebal a nerozmyslal som .. hlavne ma ten alarm vyplasil, ze vobec nereagoval na DO a zajtra potrebujem auto, tak narychlo ma nic lepsieho nenapadlo no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.