Přejít na obsah

Problém po výmene silenblokov

maxop

Doporučené příspěvky

Zdravím páni a prosím o radu, názor: Fabia I, 1,9TDI r.v.2002

Bol som v neautorizovanom servise kde mi vymenili predné silenbloky. Dali mi tam tie plné zo Seatu.

Po výmene mám tieto 2 problémy:

1.auto vŕzga, hlavne v zákrutách a väčších jamách /tyčky stabilizátora???/

2.pýta si viac otáčok. V meste som jazdil na 4-ke, cca 57-58km/hod na cca 1800 otáčkach. Po výmene silenblokov

na 4-ke pri 1800 otáčkach auto "plače", musím pridať na cca 2000 otáčok, čím sa mi zvýši rýchlosť na cca 62-3km/h.

Mali ste niekto už takéto problémy, a hlavne čo s tým? Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mirek 835 dík za odpoveď.

Asi som tú moju otázku dobre neformuloval. Auto asi pribrzďovať nebude, len si pýta väčšie otáčky, a keď pridám trochu plynu aj sa zvýši rýchlosť.

Jednoducho od toho okamžiku ako mi vymenili silenbloky, tak na 3-ke a 4-ke je mu 1800 otáčok málo a pýta si viac plynu, alebo preradiť na nižší stupeň. Už 1900 otáčok je fajn. To je ale v meste cca 60-61km, čo je na pokutu. Pri starých silenblokoch /tie deravé/ na 3-ke a 4-ke 1800 /aj 1700/ otáčok v pohode. Teraz musím jazdiť po meste na 3-ke, predtým na 4-ke.

Odkaz ke komentáři

Áno, nemusí to spolu súvisieť, ale je to poriadna náhoda!, že to začalo práve po výmene silenblokov. Týmto sa len chcem uistiť, že tieto plné silenbloky čo mi vymenili to nemajú za následok. Niekde som totiž čítal /už po výmene/, že na diesle sa plné silenbloky neodporúčajú.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...