Publikováno Prosinec 14, 201212 r Myslite si ze bude problem to domontovat ?? samozrejme je potrebne airbagy +kabelaz a nove plasty stlpikou ... co viac ?? RJ airbagu ? a nejake cidla este ?
Prosinec 14, 201212 r Autor odpovede ako predaj Supa akup si s hlavovymi airbagmi ani nepiste ... Som strasne spokojny stym superbom ... tak chcem si dorobit tie airbagy ... dost som prekvapeny pretoze mam vybavu Elegance a mam len 4 airbagy ... je to kvoli tomu ze je to vyvoz alebo do urciteho roku sa vyrabaly vybavy Elegance s 4 airbagmi a potom uz boli 6 ? alebo ako to bolo ?? ?
Prosinec 15, 201212 r Nevím o nikom kdo to dodělával a jak si zjistil,že je nemáš? Já mam Ele a mam jich 6 ale píšou 8 :-D
Prosinec 15, 201212 r Fandove Sup I 96 kW 1,9 tdi mel bych dotaz ohledne hlaseni vada airbag. Pred 21 dny jsem mel dotaz zde na foru jak postupovat s chybou N154. Poradil mi uz nevim kdo to byl, ze vada je nejspise pod sedadlem spolujezdce v konektoru. Mel pravdu za to mu dekuji. Rozebral jsem spoj ocistil kontakty, napruzil a sestavil. Smazal chybu v diagnostice. Vse Ok. Nyni zase sviti to same. Prosil bych o radu jak to vyresit lepe. Jeste take nevim, ktery konektor to byl je tam myslim zluty velky a pak dva mensi. Diky bobik1
Prosinec 15, 201212 r Autor Libero nemam ... na stlpikoch nemam ziadnu krytku airbagu ... takze nemam mam len 4 airbagy a do Vinkodera som si zadal svoj vin a pisalo 4 x airbag Upraveno Prosinec 15, 201212 r od Lukas1450
Prosinec 15, 201212 r Autor Škoda Superb Comfort 2.5 TDI 114kw modelový rok 2002, výrobné číslo ------ 4x airbag, výrobný závod Kvasiny (CZ) Zadaný VIN kód je platný!
Prosinec 17, 201212 r jj to bude normální protože jinak v eleganci jich je 6 kousků.Samozřejmě za příplatek se určitě daly doobjednat další ale standart byl 6
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.