Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Myslite si ze bude problem to domontovat ?? samozrejme je potrebne airbagy +kabelaz a nove plasty stlpikou ... co viac ?? RJ airbagu ? a nejake cidla este ?

• Autor

odpovede ako predaj Supa akup si s hlavovymi airbagmi ani nepiste ... Som strasne spokojny stym superbom ... tak chcem si dorobit tie airbagy ... dost som prekvapeny pretoze mam vybavu Elegance a mam len 4 airbagy ... je to kvoli tomu ze je to vyvoz alebo do urciteho roku sa vyrabaly vybavy Elegance s 4 airbagmi a potom uz boli 6 ? alebo ako to bolo ?? ?

Nevím o nikom kdo to dodělával a jak si zjistil,že je nemáš? Já mam Ele a mam jich 6 ;) ale píšou 8 :-D

Lukas1450 máš ich 6...

post-62595-0-94984600-1355584170_thumb.j

Fandove Sup I 96 kW 1,9 tdi mel bych dotaz ohledne hlaseni vada airbag.

Pred 21 dny jsem mel dotaz zde na foru jak postupovat s chybou N154. Poradil mi uz nevim kdo to byl, ze vada je nejspise pod sedadlem spolujezdce v konektoru.

Mel pravdu za to mu dekuji. Rozebral jsem spoj ocistil kontakty, napruzil a sestavil. Smazal chybu v diagnostice. Vse Ok. Nyni zase sviti to same. Prosil bych o radu jak to vyresit lepe.

Jeste take nevim, ktery konektor to byl je tam myslim zluty velky a pak dva mensi. Diky bobik1

• Autor

Libero nemam ... na stlpikoch nemam ziadnu krytku airbagu ... takze nemam mam len 4 airbagy a do Vinkodera som si zadal svoj vin a pisalo 4 x airbag

Upraveno od Lukas1450

• Autor

Škoda Superb Comfort 2.5 TDI 114kw

modelový rok 2002, výrobné číslo ------

4x airbag, výrobný závod Kvasiny (CZ)

Zadaný VIN kód je platný!

• Autor

OPRAVA MAM VYBAVU COMFORT ! takze to je asi normalne ze ? :(

jj to bude normální protože jinak v eleganci jich je 6 kousků.Samozřejmě za příplatek se určitě daly doobjednat další ale standart byl 6

Do S1 se dávalo max 6 airbagů :kol-31: víc ani prd :-D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.