Přejít na obsah

Airbagy - dodělání

Lukas1450

Doporučené příspěvky

odpovede ako predaj Supa akup si s hlavovymi airbagmi ani nepiste ... Som strasne spokojny stym superbom ... tak chcem si dorobit tie airbagy ... dost som prekvapeny pretoze mam vybavu Elegance a mam len 4 airbagy ... je to kvoli tomu ze je to vyvoz alebo do urciteho roku sa vyrabaly vybavy Elegance s 4 airbagmi a potom uz boli 6 ? alebo ako to bolo ?? ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fandove Sup I 96 kW 1,9 tdi mel bych dotaz ohledne hlaseni vada airbag.

Pred 21 dny jsem mel dotaz zde na foru jak postupovat s chybou N154. Poradil mi uz nevim kdo to byl, ze vada je nejspise pod sedadlem spolujezdce v konektoru.

Mel pravdu za to mu dekuji. Rozebral jsem spoj ocistil kontakty, napruzil a sestavil. Smazal chybu v diagnostice. Vse Ok. Nyni zase sviti to same. Prosil bych o radu jak to vyresit lepe.

Jeste take nevim, ktery konektor to byl je tam myslim zluty velky a pak dva mensi. Diky bobik1

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...