Milhausek Vloženo 22. leden 2014 Vloženo 22. leden 2014 setup, media - a tam by mohlo být automaticky spouštět bluetooth audio Citovat
Ivan Janečko Vloženo 22. leden 2014 Vloženo 22. leden 2014 Zdravim aku jednotku mam hladat k iphone 5 s ios 7.0.4 a co vsetko potrebujem? staci len jednotka ktora sa dava pod sedadlo ked mam hlasove ovladanie navigacie tak tam mikrofony asi budu nie ? Citovat
jets Vloženo 22. leden 2014 Vloženo 22. leden 2014 setup, media - a tam by mohlo být automaticky spouštět bluetooth audio díky moc Citovat
wsharan Vloženo 23. leden 2014 Vloženo 23. leden 2014 a ten rSAP musí být placený nebo stačí ten zdarma? díky za odpoved Citovat
wsharan Vloženo 24. leden 2014 Vloženo 24. leden 2014 teď jsem koukal na google play a tam je ta aolikace zdarma,ale píšou tam že je to jen na odzkoušení a že to funguje jen 10 minut a že se to potom odpojí,že je to jen na odzkoušení a pak si musíš stáhnout placenou verzi za 225 kč.nebo to snad někomu funguje i na tu trial verzi? Citovat
jets Vloženo 24. leden 2014 Vloženo 24. leden 2014 hmm, to je divné, já stáhnul nějakou zdarma a jede mi Citovat
Bubák Vloženo 24. leden 2014 Vloženo 24. leden 2014 (editace) Já teda rSAP nemám rád, při intenzitě telefonování, nasedání a vysedání za den bych musel furt přerušovat hovor, nemluvě o tom že pak nemám historii s kým jsem kdy mluvil v telefonu ...Nakonec jsem to vyřešil koupí HF Standard jednotkou a Premium prodal jinému zoufalci.Telefonování v pohodě, seznam se mi taky na COLUMBUSU ukazuje a mám klid... Stálo mě to 2.000 za jednotku a 3minuty montáže.Ve finále jednodušší, než co update FW v telefonu řešit 5hodin proč se to zase špatně páruje a co kde zapnou, vypnout Editováno: 28. leden 2014, autor: Bubák Citovat
Edous Vloženo 26. Duben 2014 Vloženo 26. Duben 2014 Ahoj, mam taky dotaz... Mam Samsung S3mini, vse mi funguje a slape jak ma přes rsap s radiem Bolero, ale chci se zeptat, jeli mozne aby mi zustal při spojeni s autem i telefon funkcni nebo aspoň internet v telefonu?? To je asi jedine co mi na tom vadi, ze nelze v podstate pouzit telefon při sparovani a internet potrebuji mit stále k dispozici.... Vedel by někdo tedy co s tim nebo se obrátit na operatora??, Dekuji za odpověď.... Citovat
dell Vloženo 27. Duben 2014 Vloženo 27. Duben 2014 Ahoj, tohle spíš hledej v telefonu. Sice mam iPhone 5, ale při spárování přes BT mohu internet používat paralelně dále.... Citovat
Milhausek Vloženo 27. Duben 2014 Vloženo 27. Duben 2014 nejde to a nepůjde to, právě proto se to jmenuje rsap Citovat
waikiki Vloženo 27. Duben 2014 Vloženo 27. Duben 2014 Jedině pokud nepoužiješ rsap. Pak zůstane připojený do sítě a data jdou. Citovat
Albion Vloženo 17. Červen 2014 Vloženo 17. Červen 2014 Hoši... Ja som mal tiež trable s S4 a Colombusom.... Zbehol som k operátorovi, na počkanie mi dali najnovšiu sim-kartu, a všetko šlape jak má... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.