Honkam Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Chtěl jsem poprosit o radu. Do OII 2006 jsem dal radio Swing z OIIFL, všechno funguje jak má. Akorát mě nejde ovládání hlasitosti na volantu (tlumení zvuku a přepínání stanic z volantu funguje) Pak se mě nezobrazuje při zadním parkovacím asistentovi autíčko se vzdáleností. Jinak rádio hraje o 100% lépe než Audience. Děkuji za opověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Vyměnit Gateway typu AA.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honkam Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) Vyměnit Gateway typu AA.... Děkuji za reakci. Je to tohle? Musí se to nějak programovat nebo to stačí jen přehodit? VW koncern GATEWAY jednotky (1K0 907 530 S nebo revize xxx 530AA Editováno: 5. Listopad 2009, autor: Honkam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) Jo to je ona. Určitě nestačí jen tak přehodit. Jednotka se musí správně nakódovat. Můžu udělat. Kdyžtak pošli SZ. Editováno: 5. Listopad 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honkam Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Ještě jedna malá poznámka... Bez nové jednotky se celkem rychle vybíjí baterka. Za jeden den bez provozu auta se už nenastartuje a nejdou otvírat ani dveře centrálem. Po výměně jednotky napíšu info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallematte Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 zdravim panove,,mam dotazek,,,koupil jsem radio SWING z FL do moji O2 rv2005 Ambiente: Funguje ,,ukazuje teplotu,,cas atd Ale problem je ze displej se nepodsviti a je zatmavenej,,, nevite kde je problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Myslíš že displej vůbec nesvítí nebo že je podsvit slabý? protože regulace jasu rádia ti fungovat nebude,třeba ve dne na slunci je rádio takřka nečitelné... Jinak toto už se tady psalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallematte Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 jak je u volantu regulace podsviceni palubovky...tak to reaguje na to to radio ale rozdil zadna slava Mel jsem dojem ze podsviceni je na nic u bolera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Mám to taky tak a jinak to bohužel v OII předface nejde. Už jsem se na to ptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallematte Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Skoda...nekde jsem cetl ze gateway z fl pomuze...ale nevim nevim.... Jak mas reseny zapojeni anteny? Na jednom? me se zda ze me tam moc nedrzi...ze je to volny a nejde to nejak zacvaknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallematte Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 to ze se nezapne druhe silnejsi podsviceni je ze to bere info od senzoru u budiku FL ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Anténu mám zapojenou jenom na jednom vývodu a drží to dobře,nemám žádný problém se signálem. Díval jsem že se dá koupit redukce. A ten senzor v budíkách měly právě až Oktávky po Faceliftu jak píšeš takže u OII předface to prostě lepší podsvětlení mít nebude. to samé řeší všichni kterí si dali do OII Bolero ze Superba II taky mají slabý jas displeje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallematte Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 takze gateway novejsi? A si z FL....chjo............ty jo,,,ale zapnout podsviceni lcd to si nad nejaky elektrikar musi s tim poradit nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 pokud mas bolero tak potrebujes bolero ze supa II kde svetelny senzor je primo v radiu a gateway potrebujes jakykoliv od roku 2007 nahoru treba pismeno AD,AA..atd to jsou asi nejvice funkcni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallematte Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 aa tak. No mam swing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallematte Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 vyresi vybijeni baterie tato gateway z fl 1k0953549CQ do moji mr05 ?dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 tohle není gateway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallematte Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 ups... tedy : 1K0907530K NEBO MA A UDELA ME TO NEKDO ? okoli praha,usti nejlepe dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 záleží na sofwaru v gateway... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallematte Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 ma nekdo tu spravdou gateway se dobrym SW proti vybijeni baterie od Swinga ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 Gateway s písmenem K ti nepomůže potřebuheš L a vyšší,sám mám tu L a už je to v pohodě. napiš uživateli Rolbař nebo Martin RS určitě ji mají a určitě ti jí i vymění oba jsou z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 K může být se softwarem 0178.. jinak gateway taky mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallematte Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 aha ,,,a na kolik to vychazi pratele?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 (editace) Ahoj.swing mi vybiji baterii . prodejcem mi byla doporučena gateway : 7N0 907 530 C - HW 7k0 907 951 . Tak cekam az prijde.. chci se jeste zeptat ohledne nakodovani jsem celkem lajk .Stači zkopirovat kod ze stare gateway do nové a fičí to ? nebo se to u nové gateway dela jinak ? dekuji Editováno: 19. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Ne..tahle gateway má dvojí kódování...jedno přes tzv seznam jednotek a druhý pro typ auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.