hanesek Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Poslední dobou studený motor nastartuju a otáčky jsou 900-100. bývaly 1200 (údajně kvůli rychlému ohřátí kat.) Vag hlásí toto na co mám kouknout? Log-Log.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 A znáš tuhle..přijde chlap k zubaři a říká...asi mám zlomenou nohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 20. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Hm tak jo smazat nemá cenu se ptát . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodohome Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Poruchu v log súbore máš v rozvode vzduchu v klíme a kurení. Adresa 08: Auto HVAC To nebude mať nič z otáčkami motoru. Motor je na adrese 01:motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 20. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 dodo dík za rozumnou reakci . No mně je to taky divný , ale jediný co na autě pozoruju je , že po studeným startu netočí tolik co dřív . Z toho důvodu jsem to napíchl na VAG a jenom tato chyba . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodohome Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Pozrel by som na hodnotu teploty na čidlách v motory cez vag ešte ked nieje naštartované či hodnoty zhruba odpovedajú vonkajšej teplote. Ak je hodnota iná môže to znamenať že je problém v konkrétnom snímači alebo vo vedení či v konektore. Ak je hodnota síce iná ako realita ale v rozmedzí platných hodnôt nezapíše sa to do závad. Keď nenájdeš problém v čidlách skús odpojiť batériu a tým resetneš RJ motoru a znova si nastaví nové hodnoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 22. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Dík zkusím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 24. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Tak teplota ukazuje to co teploměr , ale jezdí to normálně tak to zatím nechám . Jinak jsem ještě kontroloval tu chybu v rozvodu vzduchu a vypadá , že klapka chodí normálně a chyba se smazání zatím nevyskytla . Při vyndání středových ofuků jsem si všiml , že schránka nad nimi by šla snad upravit . Mám ji otevřenou , ale vypadá nachystaná i na ty dveře . Stačilo by sehnat dvířka nebo se musí celý ofuk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Ano staci, ale otazka je ci to zozenies. Ja som to menil komplet cele. Da sa zohnat z bazaru, v dobrom stave, za cca 300Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 13. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Tak snad jsem přišel na ty otáčky . Jestliže je míň jak 15°C tak otáčky do 1000 ot/min . Pokud je víc jak 15°C tak otáčky 1200 ot/min . Ví někdo proč ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodohome Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 ma to auto klímu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 15. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Jo mám klimu , ale né automat . A mám ji standartně vyplou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.