tholis Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 (editace) Nestava se pravidelne ale vzdy jednou za jizdu.. Zacne blikat podsviceni pristrojz. Pohasina a rozsvicuje. Pak v jakemkoliv rezimu vypadne servo a vsechny pocitadla se vynuluji a servo nefunguje.vzdy se rozsviti kontrolka serva.Obcas se rozsviri i abs apod Po nastartovani je vse ok. Casto motor chcipne a vse zhasne..nekdy bezi hodne nepravidelne jakoby na tri... Diagnostika nic. Servo i s rizenim kupovano uplne nove 2roky zpet. Kabely odmotane. Baterka stara ale zmerena. Co to muze byt? Hledal jsem podobny problem a nenasel. Poradi mi nekdo postup na co se zamerit? Editováno: 24. Prosinec 2012, autor: tholis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Třeba na todle Káblový zväzok a problémy s ním súvisiace nebo Máte problémy s řízením?? Nefunguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 ja by som to videl na ten akumulátor..ale možno sa vyjadria elektrikou znalejší členovia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tholis Vloženo 24. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Luda cetl jsem. Zkusim to cidlo..ale je mi to divne u noveho rizeni.. Alternator se mi nezda startuje na brnk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 aby nedošlo k nedorozumeniu..písal som AKUMULÁTOR (batérie) nie ALTERNÁTOR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Jinak von stačí uhnilej - ulomenej kontakt a seš v prčicích a můžeš mít nový úplně všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Vag a kontrola úhlu snímače natočení volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tholis Vloženo 27. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Sobota,28,Červenec,2012,17:39:24:36549 VCDS verze: SVO 11.11.2 Verze dat: 20111219 -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- Addresa 44: Posilovač řízení Labely: SVO\6Q0-423-156.lbl Objednací číslo řídící jednoky: 6R0 423 156 B Systém a/nebo verze: LenkhilfeTRW V277 Kódování: 10110 Číslo dílny: WSC 00000 VCID: 2F68B59EED066DB 1 Fault Found: 01317 - ridici jednotka v panelu pristroju (J285) 49-10 - zadna komunikace - Sporadická Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tholis Vloženo 27. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Tak mi to vyplivlo tuhle závadu. Ví někdo co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Mně to dělalo sice na FII r.v. 07 servis ŠA diagnostika nic. Nakonec jsme přitáhli pojistky co jsou na batterce takové ty plíšky co tam jsou a od té doby byl klid...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.