reverson Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Zdravím když pustím volant,tak auto jede zlehka na levou stranu. Geometrie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reverson Vloženo 21. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Ještě jedna věc at nezkládám zas nové téma. Když mám puštěný vydechy tak z prostředního blíže k řidiči,to fouká mene než u všech ostatních. Cim by to mohlo být? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 áno aj geometria...to "aj" píšem preto,lebo ťahanie vozidla na stranu môže spôsobovať viacej faktorov (pneumatiky,uloženie nápravy,čapy,brzdy......) byt tebou,začnem prehodením predných pneumatík medzi sebou (nesmia byť však smerové) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 Někdy pomůže dofoukat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reverson Vloženo 23. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2012 VAG BoBo mozna mas pravdu ,koukal jsme a levá přední je nějaká meká.Prosimte nevim jestli to mám v knížce na kolk by se to melo foukat? OCt II rozměr pneu - 205/65/R15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 23. Září 2012 Sdílet Vloženo 23. Září 2012 2.5 Jinak tlaky by si měl mít napsáné když otevřeš dvířka nádrže, tak na něm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taczut Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Mám problém s táhnutím vozu. Při jízdě auto táhne jednou doleva jednou zase doprava. Auto je měsíc staré a dělá to už z výroby. Geometrie je OK a gumy jsou taky OK, zkoušel jsem s několika disky i gumami. Nejvíce se to projevuje od 80 km/h. Dělá mi to již druhá OII, tak se chci zeptat, jestli s tím nemáte nějaké zkušenosti, nápady a rady co s tím. První OII jsem několikrát reklamoval dokonce i v Boleslavi, ale pouze s odkazem na technickou zkušebnu DEKRA, že jejich technici žádnou závadu neobjevili. Díky za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Pokud je to tak, že pod plynem táhne na jednu stranu a po sundání nohy z plynu na druhou stranu, jsou to zadní silentbloky spodních ramen přední nápravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastamax Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 presne tak su to aj podla mna predne silentbloky na ramenach riadenia zo zadu, to iste mam aj ja ale nemenim az po zime este sa to da, nieje to tak horzne ale su to silentbloky v ramenach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Tiez mam problem ze auto taha trochu do prava ked mam volant vyrovnany, pred zimou mi to este nerobilo, mozu to byt tiez tie silentbloky alebo je to v niecom inom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Zdravím, mám takový jeden rébus. Po zimě auto táhlo při rovném volantu mírně doleva, po přezutí na letní + vyvážení + geometrie táhne naopak mírně doprava. Myslel jsem že to v pneuservisu udělali špatně, ale nechal jsem si to zkontrolovat a geometrie je v pořádku. Podvozek také zkontrolován a poloosy, silentbloky, čepy, ramena, tlumiče atd jsou v pořádku, takže vůbec netuším čím by to mohlo být!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 mozno az sa zrovna dezen tak si to sadne . mozno bolo o kusok blbo zodrata guma predtym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 A pokus přeházet mezi sebou kola nepomohl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Je pravda že 2 kola byly trochu víc sjeté na vnitřní straně, ale jen nepatrně a přeházení kol budu muset nechat na pondělí s jedním heverem a bez podložení se to dělá špatně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 čo "presunuto"?? ... ....ty si mu tie pneu prehadzoval?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Já tady dělám všechno. Přesunuto z jiné sekce. Patrik bude vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Tak kola přehozena a už to do strany netáhne, co je ale zajímavé je to že ted budu muset kola znovu nechat vyvážit ptže předtím neházeli a teď ano a to jsem jen vyměnil kola z pravé strany za kola ze strany levé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.