pjdefort Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Jakou barvu podsvícení u faceliftu mají ovladače stahování oken, vyhřívání sedaček, zadního okna atd...jsou bílé jako budíky a klima? Chci předělávat podsvit budíků u předFL a rád bych to sjednotil..v lepším případě bych poprosil o foto alespoň ovladačů u řidiče a tlačítka centrálu na středové konzoli..díky Případně jsou rozdílné čísla dílů u ovladačů - pro předFL zelené a poFL bílé atd?...jsou záměnné atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 mělo by to být stejné, zelené, aspoň Ambition, nevím, jak vyšší verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Zelene jinak cudle jsou identicke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 29. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 To jste mě překvapili, čekal bych, že to bude sladěné, hlavně zelená tlačítka výhřevu zadního okna a vypínání prokluzu asi nevypadají nejlíp vedle bílého Climatronicu..no nic, tak o starost méně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Tak neni problem to do bile predelat na to je tady na foru par lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 29. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Právě že plánuju jet k s-talkerovi na budíky..docela by mě zajímalo, jak by vypadal předFL Climatronic předělanej na barvy jako facelift..někde se tu o tom psalo, že to někdo snad má, ale fotky jsem nemohl zaboha najít..potřeboval bych to vidět, než bych se do toho pouštěl..o ty spínače mi šlo spíš jak to má facelift, kterýmu se chci přiblížit..má víc věcí v interiéru který jsou hezčí než u předFL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Tak az na par detajlu jde celej interier predelat do fl , a neni to nijak slozite s-talker je profik , i ten climatronic predela do inverzniho provedeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 29. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Je mi jasné, že to dokáže, nepochybuju o tom, jen bych potřeboval vidět, jak to vypadá po předělání no Abych nebyl pak zklamanej a chtěl to vrátit zpět (teď se bavim jen o tom Climatronicu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 (editace) Tady se můžeš podívat jak vypadá climatronic předFL jako u FL http://forum.skodaho...ka-by-arielcpu/ Editováno: 29. Prosinec 2012, autor: SOLTEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 29. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Moc díky, tak to vypadá zajímavě..mám o čem přemýšlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Ono mam dojem ze s-talker dokaze udelat i invenrzni podsvit , tzn bila pismenka na cernem pozadi Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 29. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Už teď si lámu hlavu jakou zvolit barvu podsvitu tlačítek (zřejmě zůstanu u zelené, už jsem si i našel video na YT, kde je vidět, že i na FL Climatronicu jsou podsvity tlačítek zelené) a teď ještě přemýšlet, jak by vypadal ten inverzní podsvit..sakra, najít tak někoho, kdo to má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Inverzni vypada stejne jako treba maxik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 29. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 to by bylo hezký no, ale s-talker mi nedává moc sebevědomí do toho jít..riziko roztržení fólie tu je ..tak možná zůstanu jen u podsvícení displaye to bíla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupra Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Zdravim..Mužete mi někdo říct jestli je u climatronicu facelift podsvícená stupnice nad kolečkem větráku? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.