Přejít na obsah

Podsvícení ovladačů facelift

pjdefort

Doporučené příspěvky

Jakou barvu podsvícení u faceliftu mají ovladače stahování oken, vyhřívání sedaček, zadního okna atd...jsou bílé jako budíky a klima? Chci předělávat podsvit budíků u předFL a rád bych to sjednotil..v lepším případě bych poprosil o foto alespoň ovladačů u řidiče a tlačítka centrálu na středové konzoli..díky

Případně jsou rozdílné čísla dílů u ovladačů - pro předFL zelené a poFL bílé atd?...jsou záměnné atd..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě že plánuju jet k s-talkerovi na budíky..docela by mě zajímalo, jak by vypadal předFL Climatronic předělanej na barvy jako facelift..někde se tu o tom psalo, že to někdo snad má, ale fotky jsem nemohl zaboha najít..potřeboval bych to vidět, než bych se do toho pouštěl..o ty spínače mi šlo spíš jak to má facelift, kterýmu se chci přiblížit..má víc věcí v interiéru který jsou hezčí než u předFL :)

Odkaz ke komentáři

Už teď si lámu hlavu jakou zvolit barvu podsvitu tlačítek (zřejmě zůstanu u zelené, už jsem si i našel video na YT, kde je vidět, že i na FL Climatronicu jsou podsvity tlačítek zelené) a teď ještě přemýšlet, jak by vypadal ten inverzní podsvit..sakra, najít tak někoho, kdo to má :D

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...