wsharan Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 chtěl jsem se zeptat na kolik otáček dostanete motor při sešlápnutí plynu když stojíte? já jsem si nedávno všimnul,že když stojím a mám buď "P nebo N" a když sešlepnu plyn,jako když bych to chtěl protůrovat tak se dostanu jen kolem 3 000 otáček,je to normální?když jedu není problém se dostat samozřejmně až k omezovači. dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 áno je to normálne... ..a načo to tak "túrovať" na volnobeh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 31. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 normálně to nedělám,ale jak mě to zlobí v zimě tak jsem se k tomu nějak dostal když jsem vyměnil palivový filtr.a jak dělají měření emisí?tam myslím drží otáčky dost vysoko ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 ešte k tomu palivovému filtru...aký máš 2liter,125kW CR alebo 103kW PD??? ...lebo ani u jedného motora sa nemusí (a už vôbec nie u CR) motor vytáčať po výmene pal.filtra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 31. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 (editace) já mám 2.0 103 kw typ motoru CFFB Editováno: 31. Prosinec 2012, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 31. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 jinak já vím,že se nemusí motor tolik vytáčet,jen jsem něco zkoušel,jak mě zlobí ten motor když je venku víc jak -5 st. viz http://forum.skodahome.cz/topic/121698-20-tdi-103-kw/ nevíš čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Tak ty emise by mne taky zajímaly.Jak se to dělá když se to dá točit jen tak nízko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.