lug70 Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Nerad otravuji,ale mám problém a na foru jsem nic takového nenašel.Dnes ráno jsem jel na nákupy se svou Octavií TDI 81kW,ročník 2002 a při cestě zpět mi centrál jakoby snažil zamknout auto,cvakaly všechny zámky v nepravidelných intervalech,přitom kolíky ve dveřích zůstávaly vytažené. Po dojezdu domů a vypnutí motoru cvakání pokračovalo dále,přestalo to až zamknutím auta a po několika dalších odemknutí a zamknutí dálkovým ovladačem už to nedělalo.Chtěl bych poprosit o případnou radu těch,kteří se s tím někdy setkali při provozování svých vozů.Ještě jednou se omlouvám,že otravuji před Silvestrem,ale nechci se někde na cestě dočkat nějakého nepříjemného překvapení,v podobě samozamknutí auta s nastartovaným motorem.S pozdravem a přáním všeho nejlepšího v novém roce přeje Vám všem Luboš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 to skor ked sa nehybali kolicky tak to podla mna dostávali odomykaci impulz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lug70 Vloženo 1. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Že to je odemykací impuls mně taky napadlo,ale odkud se bral mi je záhadou.Vím,že mnohé závady se u Octávií první generace opakují, jako např. zatuhlá regulace turba u TDI, často přerušený drát otvírání víčka nádrže nebo ulomení stahovačky okna dveří atd.Chtěl jsem vědět, jestli takové to cvakání centrálu není náhodou stejně častá a typická závada o které se ví jaká je její příčina,ale prozatím to vypadá na výjimečnou poruchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 (editace) Tak přesně tohle jsem řešil o Vánocích. Za jízdy se ozývalo takové to cvakání, jako když dálkovkou otevírám již otevřené auto. Baterie se odebírala do věčných lovišť. Samozřejmě jsem nejdřív zkoušel porozpojovat štekry, vystříkat kontaktolem a "pořádně" pospojovat. Nic platné. Pak jsem jednou zapomněl na 10 minut vypnout parkovačky a bylo mi jasné, že moje 11-letá původní (a to skutečně nekecám) baterka jde do věčných lovišť. Takže novou a rázem bylo i po cvakání za jízdy. S tou baterkou fakt nekecám. Ještě na sobě měla nějaký obal, asi aby jí v zimě nebyla taková zima Editováno: 16. leden 2013, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lug70 Vloženo 25. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Tvrdíš, že výměnou staré a slabé baterie se tvůj problém se cvakáním DO vyřešil a možná tou výměnou proběhl v systémech vozu tvrdý restart a řídící jednotka DO se tímto vzpamatovala. Ale já mám v autě rok starou baterku a ještě k tomu cvakání se mi přidalo samovolné otevření auta po odchodu od něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.