mato38 Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Zdravím, prestal mi na Fabii 2 fungovať displej, funguje iba podsvietenie. Neviete niekto čím by to mohlo byť? Vopred ďakujem za rozumné rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Display čeho? budíků, klimy, rádia? ...máš Maxidot, předface nebo poface? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato38 Vloženo 2. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Ide o Fabiu pred faceliftom a displej na budíkoch. Maxidot nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Odpojit baterku na chvilku jsi už vyzkoušel? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Pomôže odpojenie baterky, mne sa to tiež párkrat stalo, hlavne pri utieraní prístrojovky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato38 Vloženo 6. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Už funguje, stačilo odpojiť baterku. Ďakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia12htp Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Dobrý deň , mám fabiu 1.2htp 44kW r.v. 2009 pred faceliftom . Pri utierani prístrojovky mi prestal displej medzi budíkmi ukazovat čísla (hodiny,km,palivo) , podsvietenie bez poruchy . Skúšal som poistky , všetky dobré . Na tejto stránke som sa dozvedel , že by mohlo pomôcť odpojiť na chvíľku baterku. Vyskúšal som , displej funguje . Ďakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor_pu Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Mám podovnú skúsenosť, pri utieraní prístrojovky sa mi to tiež stalo. Pomohlo odpojiť baterku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.