rcd.net Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 tak jestli vyjde cas,tak zitra to nejak osefuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Tak já taky přispěju svojí troškou do mlejna když už, letos na dovolený ve španěl jsem ulovil fabii (českou) co tam parkovala a měla koncovku jakou jsem ještě neviděl ani nevím kde by se dala sehnat..., ale vypadala zajímavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 na te posledni fotce vypada ta koncovka docela dobre..bych ji bral hned ale asi se u nas nic takoveho neprodava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 na te posledni fotce vypada ta koncovka docela dobre..bych ji bral hned ale asi se u nas nic takoveho neprodava No nevím odkud to majitel sehnal...., ale fabka byla s pražskou značkou...a ta koncovka jestli to nejni nějaký doma trošku předělaná aby tam na to ohnutý koleno šlo, ale taky bych jí bral všema deseti, z dálky to vypadá opravdu dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 To rcd.net: Ten rámeček kolem koncovky byl k tomu(i se šrobkama),akorát musíš vyříznout nárazník,teda pokud nemáš RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 to lukyn:ok diky moc,sem se tam chystal zitra volat ale usetril si mi praci ted uz nejaky many a s chuti do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 To rcd.net: Jo,není zač,akorát to chce teda ještě stříknout,pokud si tam necheš dat jenom černej ABS plast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 to milos:ja nevim..me se to zda jako origo..chtelo by to jeste nejakou podrobnejsi fotku ale je to mozne za majitel je sikovny a udelal si to doma nekde v garazi by me to mooooooc zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Jo je to k tomu. Kdyz koukneš na stránky milotecu tak je tam i navod na montáž a ten obsahuje i šahlonu podle ktery orezavas naraznik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukastop Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 (editace) tak som sa rozhodol ze zoberem tu podobnu RS koncovke Editováno: 24. Září 2006, autor: lukastop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 tady jsem našel přímo koncovku na výfuk aniž by se musel řezat http://www.sportovniautodoplnky.cz/ocelova...te-smerem-dolu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 fuj, to je hnus pane velebnosti ... the best one solution is original jak co sa tyka vzhladu tak co sa tyka vydrze a pomeru ceny/uzitkovej hodnoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McEver4 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 zdravím, můžete mi prosím poradit, kde se dá koupit koncovka výfuku look RS na 1,2 ? originál RS je na dve trubky, od milotecu vypada koncovka jinak nez origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 (editace) Ja mam bilou barvu a docela se mi i libi ze vyfuk nejni videt. Ta kulata koncovka vypada podle me blbe at je falesna nebo neni. Ja mam jeste v planu striknout to tazny oko na cerno, pak uz budu se zadkem spokojen Tak to byla první věc co jsem udělal - natřít to oko načerno. Jinak mám taky bílou, a mám v plánu výřez v nárazníku a rovnou koncovku. Na ty bílý to právě je hodně pěkný. Editováno: 28. Prosinec 2008, autor: Gerrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlinl Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Nevíte jestli jde někde sehnat samostatně ten rámeček do vyříznutýho nárazníku? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 To nevím, ale sehnat samostatný lem půjde asi těžko. Mně se líbí koncovka od origo feldy, nezkoušel to tam někdo napasovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svany88 Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Dneska jsem si nechal poslat z autodoplnku tudle koncovku. Tak jsem zvedavej jak bude vypadat na aute. Je i prochozi a hodne bytelna. Taky podstatne drazsi net ta falesna. Prumer 76 taky nebude spatny. pošleš me prosím odkaz na tu koncovku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svany88 Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 pošleš me prosím odkaz na tu koncovku??? me taky prosím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 nemáte někdo koncovku oválnou?? popř obchod, odkud jí máte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felly Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 ... Myslím, že ta koncovka, co sem házel Miloš je: http://www.auto-doplnky.com/lomena-koncovka-vyfuku-evo-adc600-39.html ale nevím to jistě.. Dneska jsem jí objednal, tak pak hodím echo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Zdravím,můžete mi někdo poradit,jakou koupit koncoku na fabia 1 rs look .Nárazník mám origo rs,ale nemám šajnu,jaká tam pujde.Tady ji máte hodně na svejch mazlíčcích,jedná se o ten ovál podobný or.RS. díky všem,kdo mi chtějí pomoci,ale i těm druhým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HITMIK Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Ahojte borci, mohli by ste mi niekto poradit kde by som kupil tu RS koncovku aj s tym lemom okolo co sa vyrezava do naraznika? Zhanam ju a nemozem ju nikde zohnat Dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Ahoj, já bych měl dotaz takový, kde sehnat RS koncovku na 1,4 TDI Fabii v kombíku? mám totiž tak nějak v hlavě, udělat RS style na Fabii Combi, která je už možná, díky RS zadnímu nárazníku na kombíky a sedany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.