Září 21, 200618 r Tak já taky přispěju svojí troškou do mlejna když už, letos na dovolený ve španěl jsem ulovil fabii (českou) co tam parkovala a měla koncovku jakou jsem ještě neviděl ani nevím kde by se dala sehnat..., ale vypadala zajímavě.
Září 21, 200618 r Autor na te posledni fotce vypada ta koncovka docela dobre..bych ji bral hned ale asi se u nas nic takoveho neprodava
Září 21, 200618 r na te posledni fotce vypada ta koncovka docela dobre..bych ji bral hned ale asi se u nas nic takoveho neprodava No nevím odkud to majitel sehnal...., ale fabka byla s pražskou značkou...a ta koncovka jestli to nejni nějaký doma trošku předělaná aby tam na to ohnutý koleno šlo, ale taky bych jí bral všema deseti, z dálky to vypadá opravdu dobře.
Září 21, 200618 r To rcd.net: Ten rámeček kolem koncovky byl k tomu(i se šrobkama),akorát musíš vyříznout nárazník,teda pokud nemáš RS
Září 21, 200618 r Autor to lukyn:ok diky moc,sem se tam chystal zitra volat ale usetril si mi praci ted uz nejaky many a s chuti do toho
Září 21, 200618 r To rcd.net: Jo,není zač,akorát to chce teda ještě stříknout,pokud si tam necheš dat jenom černej ABS plast
Září 21, 200618 r Autor to milos:ja nevim..me se to zda jako origo..chtelo by to jeste nejakou podrobnejsi fotku ale je to mozne za majitel je sikovny a udelal si to doma nekde v garazi by me to mooooooc zajimalo
Září 22, 200618 r Jo je to k tomu. Kdyz koukneš na stránky milotecu tak je tam i navod na montáž a ten obsahuje i šahlonu podle ktery orezavas naraznik.
Září 22, 200618 r tak som sa rozhodol ze zoberem tu podobnu RS koncovke Upraveno Září 24, 200618 r od lukastop
Listopad 22, 200717 r tady jsem našel přímo koncovku na výfuk aniž by se musel řezat http://www.sportovniautodoplnky.cz/ocelova...te-smerem-dolu/
Listopad 23, 200717 r fuj, to je hnus pane velebnosti ... the best one solution is original jak co sa tyka vzhladu tak co sa tyka vydrze a pomeru ceny/uzitkovej hodnoty
Prosinec 21, 200816 r zdravím, můžete mi prosím poradit, kde se dá koupit koncovka výfuku look RS na 1,2 ? originál RS je na dve trubky, od milotecu vypada koncovka jinak nez origo.
Prosinec 24, 200816 r Ja mam bilou barvu a docela se mi i libi ze vyfuk nejni videt. Ta kulata koncovka vypada podle me blbe at je falesna nebo neni. Ja mam jeste v planu striknout to tazny oko na cerno, pak uz budu se zadkem spokojen Tak to byla první věc co jsem udělal - natřít to oko načerno. Jinak mám taky bílou, a mám v plánu výřez v nárazníku a rovnou koncovku. Na ty bílý to právě je hodně pěkný. Upraveno Prosinec 28, 200816 r od Gerrik
Prosinec 28, 200816 r Nevíte jestli jde někde sehnat samostatně ten rámeček do vyříznutýho nárazníku? Dík
Prosinec 28, 200816 r To nevím, ale sehnat samostatný lem půjde asi těžko. Mně se líbí koncovka od origo feldy, nezkoušel to tam někdo napasovat?
Březen 17, 201114 r Dneska jsem si nechal poslat z autodoplnku tudle koncovku. Tak jsem zvedavej jak bude vypadat na aute. Je i prochozi a hodne bytelna. Taky podstatne drazsi net ta falesna. Prumer 76 taky nebude spatny. pošleš me prosím odkaz na tu koncovku???
Březen 15, 201213 r ... Myslím, že ta koncovka, co sem házel Miloš je: http://www.auto-doplnky.com/lomena-koncovka-vyfuku-evo-adc600-39.html ale nevím to jistě.. Dneska jsem jí objednal, tak pak hodím echo
Březen 23, 201213 r Zdravím,můžete mi někdo poradit,jakou koupit koncoku na fabia 1 rs look .Nárazník mám origo rs,ale nemám šajnu,jaká tam pujde.Tady ji máte hodně na svejch mazlíčcích,jedná se o ten ovál podobný or.RS. díky všem,kdo mi chtějí pomoci,ale i těm druhým
Březen 31, 201213 r Ahojte borci, mohli by ste mi niekto poradit kde by som kupil tu RS koncovku aj s tym lemom okolo co sa vyrezava do naraznika? Zhanam ju a nemozem ju nikde zohnat Dakujem za odpovede
Duben 15, 201213 r Ahoj, já bych měl dotaz takový, kde sehnat RS koncovku na 1,4 TDI Fabii v kombíku? mám totiž tak nějak v hlavě, udělat RS style na Fabii Combi, která je už možná, díky RS zadnímu nárazníku na kombíky a sedany
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.