Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Cau lidi, mam nepříjemnej problém, včera sem myl motor protože sem měl vršek úplně zadělanej od oleje, po tom co jsem ho umyl jsem zjistil že mám v sání olej:( Auto jezdí v pohodě, jen sem musel teď dolejvat olej tak mi to přišlo divný a po rozdělání sání jsem zjistil že po stěnách je všude olej

Mám podezření na turbo, má někdo jiný zkušenosti? Dík

normální stav B)B)

• Autor
normální stav B)B)

no mě to teda nepřijde jako normální stav mám najeto 104tis, poctivych... a prohlížel sem auta 240tis a 160tis a 140tis a ani na jednom nic takovýho jako u mě.....

já mám poctivých 320tis.a mám tosamé,,ptal sem se tady nato asi tak předpůlrokem,ale nic sem se nedověděl,tak sem to neřešil a zatím se nic neděje,,ale má-li někdo jinou zkušenost,,? B)B)

Pravděpodobně pístní kroužky již netěsní tak, jak by měly a tlak žene olejovou mlhu odvětrávací hadicí do prostoru filtru. (Snad je to u Octávky taky tak.)

Omlouvám se, koukal jsem tam a ta odvětrávací hadice tam nevede. Ale že by šel olej proti sání, nevím.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.