Publikováno Srpen 19, 200619 r Cau lidi, mam nepříjemnej problém, včera sem myl motor protože sem měl vršek úplně zadělanej od oleje, po tom co jsem ho umyl jsem zjistil že mám v sání olej:( Auto jezdí v pohodě, jen sem musel teď dolejvat olej tak mi to přišlo divný a po rozdělání sání jsem zjistil že po stěnách je všude olej Mám podezření na turbo, má někdo jiný zkušenosti? Dík
Srpen 19, 200619 r Autor normální stav no mě to teda nepřijde jako normální stav mám najeto 104tis, poctivych... a prohlížel sem auta 240tis a 160tis a 140tis a ani na jednom nic takovýho jako u mě.....
Srpen 19, 200619 r já mám poctivých 320tis.a mám tosamé,,ptal sem se tady nato asi tak předpůlrokem,ale nic sem se nedověděl,tak sem to neřešil a zatím se nic neděje,,ale má-li někdo jinou zkušenost,,?
Srpen 20, 200619 r Pravděpodobně pístní kroužky již netěsní tak, jak by měly a tlak žene olejovou mlhu odvětrávací hadicí do prostoru filtru. (Snad je to u Octávky taky tak.)
Srpen 21, 200619 r Omlouvám se, koukal jsem tam a ta odvětrávací hadice tam nevede. Ale že by šel olej proti sání, nevím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.