SUP1 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 (editace) Zajímá mě, jestli u nadšenců Superbu převládají názory na origo hudbu, resp.radia, nebo jestli máte přebastleno na svoje. Já mám jakožto příznivec dobrýho poslechu přebastleno, neuznávám origo už jen z toho důvodu, že je zastaralá a navíc nekvalitní (mám na mysli papírové repro). Jen pro začátek, radio JVC KW-AVX720 (v CZ se moc koupit nedá). Zatím napřímo k radiu origo repro. Už mám připravené přední repro Morel Tempo Pulse na zástavbu místo původních, půjde tam asi aktiv zesík a samozřejmě tlumení do předních dveří a na zadní příčku budu ještě dodělávat taky. Subwoofer Rockford Fostgate 38cm, hnaný neznačkově 450W R.M.S zesíkem(už namontováno). Držáky tašek v kufru byly neestetisky, ale zato prakticky použity k uchycení bedny subwooferu, který jsem si dělal na míru do kufru Supa. Kabely průřez samozřejmě 50mm2, což byla docela sranda protáhnout do kufru, ale po bifikundaci s kobercem se krásně povedlo. Pár fotek. A co Vy? FOTO: http://fivajs.rajce....tim_nedodelano/ Editováno: 11. leden 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Mám jen origo soundsystém a stačí mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 já taktéž..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Když si vzpomeu, že jsme dříve v hundrktách scháněli různé rádia a repráky a hrálo to všelijak, tak si myslím, že origo repro v superbu je luxus, navíc je to limuzína a ta nepotřebuje mít místo kufru sub a spousty sezíků, to je tak pro fóbie a golfy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 já razím stejnou myšlenku jako ostatní, sound system který mám v supu je dle mého víc než dobrý. navíc když si k tomu dokoupíš dekodér na mp3, kvalitka je ještě lepší jak z cd, řekl bych. Hlavně nikde nic nedrnčí, nerezonuje apod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 i já mam originál, radio skoda na kazety, nikoho to aspon nelaká...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 brc. majkl - funguje dekodér i se symphony? jaký jsi kupoval? taky mám origo soundsystem a hraje to perfektne trosku jsem si " odhlucnil " dvere aby repraky nedrncely kdyz tomu pridám a nemuzu si na nic stezovat, kufr mám už tak zapráskaný rezervou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 bazycek: http://www.mp3auto.cz/skoda/bez-podpory-textu/244-gateway-lite-3-skoda/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2013 není dekodér zbytečný a zbytečně drahý? Nestačil by FM Transmiter? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 FM transmiter nema kvalitu oproti mp3 dekoderu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2013 No tady bych polemizoval i o kvalitě radia. Před deseti dvanácti lety možná dobrý, i když bych řekl průměrný, ale dnes? Je ale fakt, že FM transmiter je s malým snížením kvality zvuku (zkreslení na radiovlnách) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 ja určite pôjdem do iných reproduktorov lebo kto si raz zvykol na niečo lepšie tak sa mu zle počúvajú tieto "papierové " chrastitka.Rádio mám symphony a to meniť nechcem lebo by som prišiel o ovládanie na volante.inak budem musieť tiez poriesit ten mp3 dekoder. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 (editace) ja mam castecny origo sound system ve predu mam dane repro magnat s vyhybkama jinak origo a sub dam caem do bocnice kufru aby nezabral misto jinak hraje s mp3 dekoderem pekne Ajo323 do supa pokud ti jde jen o voladani mf volantem tak se prodavaji adaptery na radia sony pioneer kenwood a jim podobne a neprijdes o mf volant osobne mam doma adapter na sony a pioneer a mel jsem v aute jak sony tak pioneer a vse slapalo jak ma Editováno: 17. leden 2013, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Tak to musím pozrieť nevies či aj na JVC je niečo lebo mám doma jedno super rádio z bývalého auta.nevies kde by som to zohnal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Ajo323 pokud ma jvc jen 3.5mm jack na pripojeni je to tento adapter http://www.stualarm.cz/produkt/52canjv-uni-adapter-can-bus/ovladani-jvc-rychl-15-osv-zpat/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 no nemá 3,5 jack takto vyzerá zo zadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 ajo323 mno ten 3.5 mm jack se bude strkat do te cerne zdirky na tom kabelu co mas polezenej na radiu vedle tech cincu. na zadnim panelu radija mas jen vystup na cd menic a vstup na zesilovac.nafot ten malej cernej kablik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Aha ano na tie som pozabudol mas pravdu je tam 3,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 No tady bych polemizoval i o kvalitě radia. Před deseti dvanácti lety možná dobrý, i když bych řekl průměrný, ale dnes? Je ale fakt, že FM transmiter je s malým snížením kvality zvuku (zkreslení na radiovlnách) Polemizovat muzes, originalni radia hraji velice dobre a to jsem na hudbu narocny (v octavii jsem mel hifi system) a superb hraje krasne itak. O transmiteru a kvalite zvuku se nemuzeme vubec bavit. Napred vyzkousej oboje a pak pochopis, ze 3 tis je jeste adekvatni cena. Korkdyz jej dostanes od pritelkyne, pak ti nechybi uz vubec nic :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2013 (editace) Můžeš napsat komponenty, co jsi měl v té Octávii? Editováno: 23. leden 2013, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.