Publikováno Leden 19, 201312 r Chlapci dnes som mal auto na zdvihaku a cosi som pozrel na predny narznik a pozeral som na bocne mriezky a rozmyslal som nebolo by lepsie vyrezat plne casti aby bol lepsi prietok vzduchu ku intercoolery nemate niekto to nejako vyriesene ??, bojim sa aby neodkocil kamen a neprebil sa rovno k intercooleru.. aky mate na to nazor vy ? mam 2,5 takze mam 2x intercooler...
Leden 19, 201312 r Nad tím jsem nikdy nepřemýšlel. Tak to vyřízni a zevnitř tam přidělej nějakou mřížku. Ale tak aby nebyla vidět zvenku.
Leden 19, 201312 r Autor skusim ... predsa bude lepise prudit vzduch ... no pustim sa asi do toho Upraveno Leden 19, 201312 r od Lukas1450
Leden 22, 201312 r mam to spravene,ale jeden zavazny problem to ma,vo vetsich rychlostiach je prietok vzducu tak velky ze naraza do podblatnikov a vydava to neskutocny zly zvuk
Leden 22, 201312 r Tak výřež díru i do podběh a dej tam mřížku. Vzduch bude proudit skrz intercooler a bude pomáhat dochlazovat brzdy. Někde jsem to tu už viděl a vypadalo to dobře.
Leden 22, 201312 r Myslím, že s tím dochlazováním je kravina. Taky se ti tam od kol bude dostávat bordel.
Leden 22, 201312 r Jo jo s bordelem od kol se musí počítat. Řešili to kluci u Octávek a opravdu to těm brzdám trochu pomohlo. Ale Superb není závoďák je na pohodovou jízdu a brzdy má myslím že dostačující.
Leden 22, 201312 r Tohle jsem měl na mysli a tady se ke cooleru moc bordelu od kol nedostane. Majiteli fotky děkuji za půjčení.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.