Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chlapci dnes som mal auto na zdvihaku a cosi som pozrel na predny narznik a pozeral som na bocne mriezky a rozmyslal som nebolo by lepsie vyrezat plne casti aby bol lepsi prietok vzduchu ku intercoolery nemate niekto to nejako vyriesene ??, bojim sa aby neodkocil kamen a neprebil sa rovno k intercooleru.. aky mate na to nazor vy ? mam 2,5 takze mam 2x intercooler...

Nad tím jsem nikdy nepřemýšlel. Tak to vyřízni a zevnitř tam přidělej nějakou mřížku. Ale tak aby nebyla vidět zvenku.

• Autor

skusim ... predsa bude lepise prudit vzduch ... no pustim sa asi do toho :)

Upraveno od Lukas1450

mam to spravene,ale jeden zavazny problem to ma,vo vetsich rychlostiach je prietok vzducu tak velky ze naraza do podblatnikov a vydava to neskutocny zly zvuk

Tak výřež díru i do podběh a dej tam mřížku. Vzduch bude proudit skrz intercooler a bude pomáhat dochlazovat brzdy. Někde jsem to tu už viděl a vypadalo to dobře.

Myslím, že s tím dochlazováním je kravina. Taky se ti tam od kol bude dostávat bordel.

Jo jo s bordelem od kol se musí počítat. Řešili to kluci u Octávek a opravdu to těm brzdám trochu pomohlo. Ale Superb není závoďák je na pohodovou jízdu a brzdy má myslím že dostačující.

Tohle jsem měl na mysli a tady se ke cooleru moc bordelu od kol nedostane. Majiteli fotky děkuji za půjčení.IMGP0193.JPG

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.