Publikováno Leden 19, 201312 r Zdravím,mam octavii 2001 combi a mám takový problém,po otočení klícku do polohy jedna což by mělo rozsvítit kontrolky ,mi to vezme a vyhodí pojistku,podle knížky by to měla být pojistka č. 10. řídicí jednotka motoru.neví někdo prosím čim by to mohlo být?
Leden 19, 201312 r Autor takže jedině to napojit na diagnostiku,a co tak jen prostříkat koncovky řídicí jednotky.fakt nevím . Upraveno Leden 19, 201312 r od Wojnar Necituj poslední příspěvky!!
Leden 19, 201312 r Na diagnostiku to je v tomto stádiu zbytečné napojovat. Při diagnostice musí být zapnuté zapalování a to Ti v tom okamžiku vyhodí pojistku od ŘJ motoru, takže diagnostika se k ní ani nepřipojí. Vyřeš to pálení pojistky. Jak, těžko říct. Načni kontrolou konektoru na ŘJ, kabelů a pod.
Leden 20, 201312 r Autor no pokusím se díky zaradu,jsem už fakt bezradný. Upraveno Leden 20, 201312 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!
Leden 21, 201312 r Jak může zvýšený odpor sepnutého kontaktu vyhodit pojistku? .... a vyhazuje to pojistku >Řídící jednotky motoru<, tzn., že někde až dál za spínačkou. No, nevadí. Upraveno Leden 21, 201312 r od Wojnar
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.