martas25 Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Zdravím Pánove, mám felicii 1.6 mpi a při větším mrazu mám problém ze startem, baterka je nová, svíčky jsou vyměněný. Motor točí, ale nechce nastartovat. Start se povede třeba až na po 6. Čím to muže být už sám nevím co mám vyměnit. Dík moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 zkus nějaký přípravek do benzínu a koupit něco lepšího (myšleno benzín), u značkové benzínky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martas25 Vloženo 30. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Dik moc ale tim to nebude protože tankuju na značkových benzinkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Zlaté oči. Voda se dostane i do nejznačkovějšího benzínu. Vzdušná vlhkost a pod. Takže zkus to s tím přípravkem, prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.