Přejít na obsah

26 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravím už se moc těším na sraz já jen se chci informovat o ceně :-)

Jestli ot chápu dobře když mám s Drizzim 3 místnou chatku ( zatim jsem dva třetí tygr se ještě nepřihlásil )

Tak dle ceníku

Chatka – 3 lůžka 525,- ( 1 osoba 175 )

+ Poplatek OÚ Karlovice 15,- + Osoba nad 15 let 47,-  + Umístěni vozidla - osobní - 58,-

Tzn. 1 den mě vyjde na 295,- za den je to tak ?

Je to správně nebo mi tam něco chybí ? Jak to tam je se sprchami ? Budou zase na dvaceti koruny ? Já jen ať vím předem :-) Nebo sprcha a wc je na každé chatce ?

edit: ať vim jestli rozbít prasátko či dva :-D :-D :-D :-D

Editováno: , autor: Airman64
Vloženo

netuším jak to je přesně ale co jsem se dočetl tak ano sprchy jsou za dvacku.Jen ty větší chatky mají svoje sprchy jinak je to společné a mám takový dojem že otevírací doba nebude tak jako na Vranově,ale mnohem kratší což je ale docela na pytel.

Jardo jestli k tomu máš jinačí a lepší informace tak je sem hoď.

Vloženo

Nejlepší bude, když si vše nastuduješ na jejich stránkách www.campsedmihorky.cz/ . Vydrž do večera, myslím, že Ace Ventura to sem vše dá a případně můžeš i na něj přímo činit dotaz. Prasátko raději měj připravené, ale myslím, že ty ceny v těchto kempech jsou jakžtakž přijatelné. Jinak já jsem nyní neměl čas ty stránky studovat, ale myslím, že i v Sedmihorkách jsou sprchy na dvacky, ony ty automaty budou asi všude, ale vše by jsi měl najít na těch jejich stránkách! Hodně trpělivosti při studiu! :kol-28:  :gunners3: 

P.S. Víťa mne předešel! :gunners3:
Vloženo

Pěkný večer, omlouvám svoji delší nepřítomnost.

Záloha na ubytovaní je zaplacena, máme rezervované 4 chatky po 3 a 2 chatky po 4.Rezervace se dá upravit. V době, kdy jsem ji objednával nebylo více chatek k dispozici. Je tu možnost doobjednat chatky, situace se dost mění.

Potřebuji taky nahlásit, kdo by případně chtěl chatku už od čtvrtka. Rezervace je pá-so-ne. Dám sem aktuální seznam přihl. lidí, mám ho na papíře a už dosti přepsaný a seškrtaný...

Sprchy jsou klasika na dvacetikoruny. Zamykají se, ale není problém domluvit klič atp.

Airman64: jo máš ceny dobře.

Vloženo

Ahoj Jardo,

za nás s chatkou počítat nemusíš, jak jsme již psali, složíme hlavy ve stanu, popř. pokud by se nějak rapidně zhoršilo počasí tak místo se u dobrých lidí vždy snad najde.

Tímto nechci přivolávat žádnou pohromu, počasí se snažím objednat dopředu velmi dobré :)

Jinak už se nám to krátí, někteří už vyráží za 2týdny :)

Kuba

Vloženo

tak jsme teď cvičně volali do toho kempu,protože mě zajímaly takové drobnosti jako jestli se na chatku dá půjčit lednička a nebo jestli tam jsou.Bylo nám řečeno,že nejsou a nedají se půjčt.Krom toho nejsou ledničky ani v kuchyňce která je kousek od chatek.Ptal jsem se proto,jestli se dá vzít ta velká chata a bylo řečeno,že vše je obsazeno.Velké chaty,mobilhome,všechno

Takže Jardo myslím,že na úpravu ubytování už nebude moc prostoru.Tudíž se na místě budem muset vměstnat do toho co je k mání.

Jen mě docela štve,že tam nemají ty lednice nikde.Kde budem chladit pivo a párky :-)

Vloženo (editace)

Ty obědnané chatky počítám že jsou u sebe že ? Nebo jak to je? :-) Pač jsme volali na chatku pro 7 lidí ale ty jsou zarvane řekli, že celý kemp je zarvaný :-D

edit: Vick byl rychlejši :-D :-D

Vloženo

No tak to bude asi jak za starych casu :D Vemte kyble a budem chladit pivka ve studene vode ;)

Jinak Jardo, nebudem potrebovat i rezervaci na maly stan, kdyz je ten kemp plny? Popripade diku za rezervaci ;)

Baja

Vloženo (editace)

Přenosnou lednici beru taky, sud není špatný nápad...

Seznam ubytovaných: nerozhodné ještě obešlu

Lanny             - 2 - so+ne
Peny               - 2 - ?? - ubytování? 
Cuzik              - 2 - pá+ne            
Vick                - 4 - čt-ne
Drak               - 2 - so+ne            
Nemo.X           - 1 - so+ne            
Airman64        - 1 - čt-ne
Drizzy             - 1 - čt-ne
Torreto           - 1 - pá-ne    
Mr.Chodny     - 1 - pá-ne
passport5       - 1 - so+ne        
Já                   - 2 - pá-ne

Editováno: , autor: ace ventura
Vloženo

Jardo, koupirují co poslal taťka pár příspěvku zpět ;) Tak si to popřípadě v seznamu uprav ;)

"Tak Jardo zdravimtě a my ze Stankou přiletime v patek tak nam to tam rezervuj tu nějakou boudičku Cuus Rada"

Jinak prosímtě, máme si rezervovat místo na stan a nebo to teda není potřeba? Díky ;)

Bája

Vloženo (editace)

Ahojky SUPÍ BANDO při pátku!

Tak se nám to pěkně blíží a tak si říkám, že se tady na fóru dlouho neobjevil Peny - Ládík a ani jeho paní Péťa. Co je s Vámi rodinko? Dejte o sobě vědět. Járo nemám na Láďu číslo, myslím, že by nebylo od věci mu zavolat, pokud to spojení na něj máš, či kdokoliv!

Jinak s těmi ledničkami mne docela dostali, pořád se ten camp chlubí různejma medajlema a připadá mi to ve finále, že zamrzli někde v té době když začínali :kol-29:  No co naděláme, holt si musíme poradit jak se dá, ale ono nakonec možná budeme spíš potřebovat nějaké to topítko a pití se venku vychladí samo, no uvidíme, raději bych měl teplé pívo, než mrznoucí cemr,  :kol-131: jinak hospůdka U Vidláka, resp. Vidlák je objednána na so 12:30.

Pěkný víkend všem, i když to počasí je opravdu na nic, ale aspoň se vyřádí nyní a na náš sraz bude perfekt (musím požádat moji dvorní HEXE, aby nám jej přičarovala), snad se povede  :gunners3:

Editováno: , autor: Lanny
Vloženo

Ahoj ahoj ;) 

Koukám na net, že to počasí v celé ČR je nějaké zvláštní :/ Ale my tady v Brně máme slunečno a teplo, jen teda fouká vítr, ale že by byl studený se říct nedá :) Tak snad jak píšeš Lanny se to vyřádí během 14 dnů a náš víkend bude to nej počasíčko :)

Jinak koukam na stránky kempu a co fotka stanové plochy nebo chatkové, tak auta parkujou u toho, dokonce i na mapě kempu jsou u chatek P ... Takže doufejme, že auta nebudou muset stát někde na druhém konci kempu!!! :) 

Jo jo medajlí mají dost, recenzí taktéž a kemp roku vyhráli taky několikrát, tak se přesvědčíme na vlastní kůži :) 

Za nás píšu, že se moc těšíme ;)

Pěkný víkend všem a popřípadě pardání dolaďování Supů ;)

Bája

Vloženo (editace)

Auta se dají k chatkám určitě očem by to bylo kdyby jsme měli 400m auto od chatek ? A na prvni straně jsem se nato ace ptal ještě...

I kdyby řekli, že auto musí stát na parkingu tak si ho stejně dám k chatrči :-) nebudu přeci chodit pro nějaké věci na druhou stranu kempu atd. Myslim, že stím nebudou mit problem v kempu když jim tak hezky zaplatíme zato :-) Platím tam taky za auto tak nemužou řict ne :-)

Vloženo

Ahoj Bando,

je mi to moc líto ale musím oznámit že na sraz nedorazíme, čekal jsem do poslední chvíle zda to ještě nějak udělám a dorazím, duvody se mi tady ani nechtějí zveřejnovat... mějte se a uzijte si to naplno...

KubinoS

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...