Přejít na obsah

Jarní sraz "SEDMIHORKY", květen/červen 2013

ace ventura

26 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Zdravím už se moc těším na sraz já jen se chci informovat o ceně :-)

Jestli ot chápu dobře když mám s Drizzim 3 místnou chatku ( zatim jsem dva třetí tygr se ještě nepřihlásil )

Tak dle ceníku

Chatka – 3 lůžka 525,- ( 1 osoba 175 )

+ Poplatek OÚ Karlovice 15,- + Osoba nad 15 let 47,-  + Umístěni vozidla - osobní - 58,-

Tzn. 1 den mě vyjde na 295,- za den je to tak ?

Je to správně nebo mi tam něco chybí ? Jak to tam je se sprchami ? Budou zase na dvaceti koruny ? Já jen ať vím předem :-) Nebo sprcha a wc je na každé chatce ?

edit: ať vim jestli rozbít prasátko či dva :-D :-D :-D :-D

Editováno: , autor: Airman64
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

netuším jak to je přesně ale co jsem se dočetl tak ano sprchy jsou za dvacku.Jen ty větší chatky mají svoje sprchy jinak je to společné a mám takový dojem že otevírací doba nebude tak jako na Vranově,ale mnohem kratší což je ale docela na pytel.

Jardo jestli k tomu máš jinačí a lepší informace tak je sem hoď.

Odkaz ke komentáři

Nejlepší bude, když si vše nastuduješ na jejich stránkách www.campsedmihorky.cz/ . Vydrž do večera, myslím, že Ace Ventura to sem vše dá a případně můžeš i na něj přímo činit dotaz. Prasátko raději měj připravené, ale myslím, že ty ceny v těchto kempech jsou jakžtakž přijatelné. Jinak já jsem nyní neměl čas ty stránky studovat, ale myslím, že i v Sedmihorkách jsou sprchy na dvacky, ony ty automaty budou asi všude, ale vše by jsi měl najít na těch jejich stránkách! Hodně trpělivosti při studiu! :kol-28:  :gunners3: 

P.S. Víťa mne předešel! :gunners3:
Odkaz ke komentáři

Pěkný večer, omlouvám svoji delší nepřítomnost.

Záloha na ubytovaní je zaplacena, máme rezervované 4 chatky po 3 a 2 chatky po 4.Rezervace se dá upravit. V době, kdy jsem ji objednával nebylo více chatek k dispozici. Je tu možnost doobjednat chatky, situace se dost mění.

Potřebuji taky nahlásit, kdo by případně chtěl chatku už od čtvrtka. Rezervace je pá-so-ne. Dám sem aktuální seznam přihl. lidí, mám ho na papíře a už dosti přepsaný a seškrtaný...

Sprchy jsou klasika na dvacetikoruny. Zamykají se, ale není problém domluvit klič atp.

Airman64: jo máš ceny dobře.

Odkaz ke komentáři

Ahoj Jardo,

za nás s chatkou počítat nemusíš, jak jsme již psali, složíme hlavy ve stanu, popř. pokud by se nějak rapidně zhoršilo počasí tak místo se u dobrých lidí vždy snad najde.

Tímto nechci přivolávat žádnou pohromu, počasí se snažím objednat dopředu velmi dobré :)

Jinak už se nám to krátí, někteří už vyráží za 2týdny :)

Kuba

Odkaz ke komentáři

tak jsme teď cvičně volali do toho kempu,protože mě zajímaly takové drobnosti jako jestli se na chatku dá půjčit lednička a nebo jestli tam jsou.Bylo nám řečeno,že nejsou a nedají se půjčt.Krom toho nejsou ledničky ani v kuchyňce která je kousek od chatek.Ptal jsem se proto,jestli se dá vzít ta velká chata a bylo řečeno,že vše je obsazeno.Velké chaty,mobilhome,všechno

Takže Jardo myslím,že na úpravu ubytování už nebude moc prostoru.Tudíž se na místě budem muset vměstnat do toho co je k mání.

Jen mě docela štve,že tam nemají ty lednice nikde.Kde budem chladit pivo a párky :-)

Odkaz ke komentáři

Přenosnou lednici beru taky, sud není špatný nápad...

Seznam ubytovaných: nerozhodné ještě obešlu

Lanny             - 2 - so+ne
Peny               - 2 - ?? - ubytování? 
Cuzik              - 2 - pá+ne            
Vick                - 4 - čt-ne
Drak               - 2 - so+ne            
Nemo.X           - 1 - so+ne            
Airman64        - 1 - čt-ne
Drizzy             - 1 - čt-ne
Torreto           - 1 - pá-ne    
Mr.Chodny     - 1 - pá-ne
passport5       - 1 - so+ne        
Já                   - 2 - pá-ne

Editováno: , autor: ace ventura
Odkaz ke komentáři

Jardo, koupirují co poslal taťka pár příspěvku zpět ;) Tak si to popřípadě v seznamu uprav ;)

"Tak Jardo zdravimtě a my ze Stankou přiletime v patek tak nam to tam rezervuj tu nějakou boudičku Cuus Rada"

Jinak prosímtě, máme si rezervovat místo na stan a nebo to teda není potřeba? Díky ;)

Bája

Odkaz ke komentáři

Ahojky SUPÍ BANDO při pátku!

Tak se nám to pěkně blíží a tak si říkám, že se tady na fóru dlouho neobjevil Peny - Ládík a ani jeho paní Péťa. Co je s Vámi rodinko? Dejte o sobě vědět. Járo nemám na Láďu číslo, myslím, že by nebylo od věci mu zavolat, pokud to spojení na něj máš, či kdokoliv!

Jinak s těmi ledničkami mne docela dostali, pořád se ten camp chlubí různejma medajlema a připadá mi to ve finále, že zamrzli někde v té době když začínali :kol-29:  No co naděláme, holt si musíme poradit jak se dá, ale ono nakonec možná budeme spíš potřebovat nějaké to topítko a pití se venku vychladí samo, no uvidíme, raději bych měl teplé pívo, než mrznoucí cemr,  :kol-131: jinak hospůdka U Vidláka, resp. Vidlák je objednána na so 12:30.

Pěkný víkend všem, i když to počasí je opravdu na nic, ale aspoň se vyřádí nyní a na náš sraz bude perfekt (musím požádat moji dvorní HEXE, aby nám jej přičarovala), snad se povede  :gunners3:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři

Ahoj ahoj ;) 

Koukám na net, že to počasí v celé ČR je nějaké zvláštní :/ Ale my tady v Brně máme slunečno a teplo, jen teda fouká vítr, ale že by byl studený se říct nedá :) Tak snad jak píšeš Lanny se to vyřádí během 14 dnů a náš víkend bude to nej počasíčko :)

Jinak koukam na stránky kempu a co fotka stanové plochy nebo chatkové, tak auta parkujou u toho, dokonce i na mapě kempu jsou u chatek P ... Takže doufejme, že auta nebudou muset stát někde na druhém konci kempu!!! :) 

Jo jo medajlí mají dost, recenzí taktéž a kemp roku vyhráli taky několikrát, tak se přesvědčíme na vlastní kůži :) 

Za nás píšu, že se moc těšíme ;)

Pěkný víkend všem a popřípadě pardání dolaďování Supů ;)

Bája

Odkaz ke komentáři

Auta se dají k chatkám určitě očem by to bylo kdyby jsme měli 400m auto od chatek ? A na prvni straně jsem se nato ace ptal ještě...

I kdyby řekli, že auto musí stát na parkingu tak si ho stejně dám k chatrči :-) nebudu přeci chodit pro nějaké věci na druhou stranu kempu atd. Myslim, že stím nebudou mit problem v kempu když jim tak hezky zaplatíme zato :-) Platím tam taky za auto tak nemužou řict ne :-)

Editováno: , autor: Airman64
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...