alesak17 Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Dobře super díky. Doufám že to nějak opravím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 (editace) TADY jsem dal i pár fotek z demontáže airbagu.. Jde to tam vidět.. Editováno: 23. Duben 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 (editace) Galvi-to je můj volant? Snad bych ještě přidal: zmařit-ohnout nějaký starý plochý šroubovák na vycvaknutí těch pacek z perek co je drží. A malé zrcátko se také dobře osvědčilo, hned bylo vidět kam zatrčit to domavyrobené páčidýlko za ty perka. alesak17 - ty páčky pro PP ti prodá každý kdo dodělával tempomat za pár kaček, občas se objeví i na zdejším bazaru. Myslím, že je má doma "každý druhý" fórista Editováno: 23. Duben 2014, autor: dick 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Tehdy byl ještě můj .. Ale jo no, teď už je tvůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binford Vloženo 5. Únor 2023 Sdílet Vloženo 5. Únor 2023 Ahoj, já mám trochu jiný problém, snad nevadí, že se zeptám zde. Dnes začala naše Fabie samovolně spínat dálkové. Zjistil jsem lehký vakl mezi polohou páčky potkávací/dálkové a tam lehce cvaká a spíná. Setkal se s tím někdo, dá se to opravit, nebo bude potřeba koupit nové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.