Přejít na obsah

binford

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 456 zobrazení profilu

Oznámení binford

  1. @ExecutedDonutasi jak v tom vtipu, kdy si Němec tankuje do zadku a pumpař: "Aber, das ist nicht normal" a Němec: "Ja, das ist SUPER"
  2. Ahoj, já mám trochu jiný problém, snad nevadí, že se zeptám zde. Dnes začala naše Fabie samovolně spínat dálkové. Zjistil jsem lehký vakl mezi polohou páčky potkávací/dálkové a tam lehce cvaká a spíná. Setkal se s tím někdo, dá se to opravit, nebo bude potřeba koupit nové?
  3. Ahoj, provádím poprvé aktualizaci map. Když vložím kartu s aktuálními mapami a stisknu "Aktualizace (SD/USB)", jak dlouho vám potom svítí "Hledá se update softwaru"? Mně to nějak nechce pokračovat. Origo karta, formát FAT32, mapy z odkazu od mistra Wirera.
  4. binford

    Koupe ojete OIII

    Mám jeden neználkovský dotaz. Koukám po ojeté OIII a nevyznám se ve všech vlastnostech a funkcích. Co znamená tlačítko MODE před řadící pákou? Má takové auto DCC podvozek? Děkuji předem za odpověď.
  5. binford

    Rozhledny

    Tady jedna inspirace pro místní milovníky rozhleden :-)
  6. binford

    HODINKY

    IWC B-Uhren jsou velice v pořádku :-) Já střídám tyto kousky Archimede Pilot Chronograph Timex Expedition Prim pilotní
  7. Zadek u liftu budu asi ještě chvíli vstřebávat. Hlavně ten "zobák" hrany kufru a megaplochu, kde je nápis Škoda.
  8. Už se těším až začnou v provozu jezdit ta nová světla. Budu šťastný jako autobusák ve videu.
  9. Kolem přesně takového Edge chodím a taky zadní světla - akvárko. Už chybí jen vzduchování a neonky. :-D
  10. Když přední kola ztratí přilnavost.
  11. Můj brácha koupil nedávno Corsu na Falkenech EuroAll Season. Taky jsem myslel, že mě to v první zatáčce zahodí do příkopu, ale překvapivě se na nich jezdí úplně v pohodě. :-)
  12. Já to taky střídám, zkouším různé značky uprostřed cenového pole. Nekupuji Conti a Bibendum a ani nejlevnější čínu. Před pár lety jsem zkusil Nokiany WR D4, další zimu šly na zadek a na přední nápravu GY Ultragrip 8. Byl jsem překvapen, že jsem se na těch GY cítil lépe. Zhroutila se mi ta představa Nokian - odborníci z finska - furt mají zimu a sníh :-)
  13. Jako sk0d@, zimní Klebery v pohodě a hádat se s PistouTT nechci :-) Mám je ale v jiném rozměru 15´´ na O1 1,8T. V zimě si sněhu užijí, jezdím v Podkérkonoší.
  14. binford

    Krupobití......

    Jen upřesnění, Hagel Schutz není rakouský výrobce, ale popis funkce. Škoda, že to nefungovalo.
×
×
  • Vytvořit nový...