Publikováno Leden 29, 201312 r Dobrý den, máte tady někdo zkušenost s navařením nového zadního pravého blatníku a zadní stěny Octavia 1 liftback 1999. Bez lakýrnické práce. Na kolik by vyšla oprava ? Celou zadní část karoserie jsem schopný klidně sehnat za 5000 Kč Máte někdo kontak na člověka který tohle fakt umí nejlépe okr. Hodonín, Praha a popř. Jížní morava. S pozdravem Novotný Upraveno Leden 29, 201312 r od lukas.novot
Únor 1, 201312 r Autor Tak tady foto. Je nějaká možnost ucytit např. blatník nahoře a vytáhnout ho nahoru a dopředu
Únor 1, 201312 r By mě zajímalo kam se ten centimetr ztratil Si neumim představit jak tohle vrátit zpátky... A zadních dveří to je OK ?
Únor 1, 201312 r Autor Tak to vypadalo než jsem se do toho pustil gumovým kladivem a mýma udělátkama ze žleza 5dveře nové ,světla nové, nárazník nový Upraveno Únor 1, 201312 r od lukas.novot
Únor 1, 201312 r Ty jo dobře jsi to "vyklepal " Měl jsi zabrat víc a bylo by to O.K Ale spíš bych to viděl na komplet new blatník. A to jsi do něčeho nacouval? Nebo tě nabořili? To by pak měla dát do kupy pojistka ne?
Únor 1, 201312 r Není to moc OK. Teda oproti tomu jak to vypadalo je to fajn,ale bud natáhnout,nebo raděj vyměnit. Ale počítám,že je hnuté i s podběhem a podlahou kufru podle foto. Bez hydrauliky to nevytáhneš asi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.