Přejít na obsah

kola zimáky 16x7 ET40

Kazimir80

Doporučené příspěvky

Ahoj,

dotaz, po nevhodné koupi na superba mi zbyly kola 16x7 ET40, obuto 205/55/16. Chvíli tu vyhledávám, ale nemám jednoznačnou odpověď - co jsem pochopil tak ET40-50 je OK (50 je tovární), proto se zkusím zeptat rovnou. Pokud kola nejsou značková after-marker s KBA a typovým listem, ale jsou to Wheel Motor Sport, Made in Belgium bez TL, můžu to obout na Oktu2 - druhé auto v rodině, nebo je raději prodat?

díky

K.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tento rozmer je samozrejme pouzitelny na Octaviu a naozaj to ET a sirku disku policajti nekontroluju.

Problem je len v tom, ze:

1. to nemas v TP (a ani to tam nedostanes bez KBA)

2. tieto nehomologovane lacne disky sa zvyknu ohnut alebo praskat

3. ako povedal neattom - moze si to niekto vsimnut pri STK alebo poistovna pri nehode

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se asi za hloupý dotaz, ale raději se zeptám. Jak tak chápu (po pročtení části diskuzí ohledně kol) tak na ET až tak nezáleží. Mám nyní originální kola (plech s ET 47) a jako druhou sadu kol jsem dostal opět plech, ale s ET 45. Asi by to neměl být žádný problém, pokud se nepletu. Nebo snad jo???

Odkaz ke komentáři

no ven nebo dovnitř, ve výsledku je důležitý, aby policajti/pojišťovna neťali dráp s neschválenými koly v momentě kdy se něco stane. Ideálně dostat ještě nějakej flastr a ve výsledku bez krytí pojišťovny.... To jako když někoho přizabijete nebo zabijete, tak pár Kč za disky co tam maj bejt je paketel než platit někomu doživotní bolestný.....

to osobně považuju za největší průser

Editováno: , autor: Kazimir80
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...