Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, vím, že tu na fóru o tomhle tématu bylo napsáno už spousty, ale většina těch témat má datum posledního příspěvky min. 2 roky staré, tak jsem raději založil nové.

Jde o to že auto (Octavia 1 RS - 1,8T 132kW, r.v.: 2001), když chci rychlou akceleraci, tak cuká a nechce mě to pustit, jak kdyby se dusil, docházel benzín nebo tak něco. Když přidávám pomalu, tak problém není. Taky to je mnohem horší za studena. Přijde mi i že má větší spotřebu. VAG hlásí sporadicky chybu číslo 17536 řada válců 1 : přizpůsobení směsi (mult) - systém příliš chudý.

Co jsem tak ty témata tady pročítal tak vím, že to může být v podstatě cokoliv...od nějaké prasklé hadičky po palivový filtr, po váhu vzduchu.

Uvítám jakoukoliv radu, která by mi mohla pomoci, ale asi nejvíc bych uvítal nějakýho profíka, co má s tímhle nějaké zkušenosti a mrknul by se mi na to, samozřejmě že ne zadarmo.

Help please. :-)

post-78106-0-95078100-1359719034_thumb.j

EDIT:

Příští týden mě čeká výměna palivovýho a vzduchovýho filtru a svíček, tak jsem zvědavej jestli to pomůže.

Moj skromny nazor je v tvojom pripade vaha vzduchu.

Ahoj, mel jsem tu stejnou chybu, svitila mi kontrolka "check engine" auto semtam cukalo a problemem byly dve male hadicky kolem turba - za to pomerne drahe :) Kolem 1000 Kc stala jedna... Bohuzel ktere presne to byly, uz netusim, neopravoval jsem to ja. Radeji bych tu chudou smes poresil co nejdrive, protoze u turbo benzinu muze byt nebezpecna pro zivotnost valcu, pokud bys s tim jezdil dlouhodobe.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.