leddemon Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 (editace) těpísk holky jak tady čtu tak moje O1 je unikát.Dělá vše naopak než tu pišete.Spoustě z vás nesvítí budíky. No a mě,zpět k tématu: Přijdu k autu DO odemknu auto a hle najednou se rozsvítí budíky,ovládání světel a rádio a to vše aniž bych otevřel dveře,či cokoliv jiného pouze jsem odemkl auto.Climatronik,ovládání oken a čudliky :ASR,vyh.zadní okno,vyh. sedačky nesvítí.Po zamčení svítí ještě víc jak 6. min. prostě když večer přijdu k autu tak už nesvítí.Ale hned jak odemknu tak se zase rozsvítí.A to vše začalo samo od sebe. jen možná cvaká mi rele blinkrů.K čičtění se teprve chystám pač s autem jezdí mladá tak mě to nevytáčí. Editováno: 1. Únor 2013, autor: leddemon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 nemas nejaky skrat na kabloch? mne to pride ako keby niekde skratovalo podsvietenie palubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leddemon Vloženo 3. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 to mě taky napadlo,ale proč svítí jen něco a né všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 (editace) pretoze do inych casti palubky idu ine kable. skusil by som dat dole plast pod volantom a pozrel by som kablove zvazky co idu od prerusovaca smeroviek (to je to tlacidlo medzi vyduchmi vzduchu - vystrazne svetla) smerom do palubovky. podla mna tam bude urco nieco roztopene. edit> otazka na ostatnych: niekde som cital, ze v CAN po otvoreni a zamykani auta ma standby mod s vyssim odberom v ktorom nejaky cas caka na co sa bude diat a potom sa prepina do "sleep" modu kde ma mensi odber. nemoze to scratovat o CAN vodic? casove by to odpovedalo a zaroven canove vodice idu do radia, aj do budikov. Editováno: 3. Únor 2013, autor: patrikcevela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 can vodice jsou datova sbernice, jejich spojenim (mezi sebou, na zem, na plus) by se zjistilo diagnostikou a v krajnim pripade by prestala fungovat komunikace napajeni osvetleni je spojeni za regulatorem intenzity (sedo-modry vodic), jen par vypinacu ktere maji zarovku, ostatni maji ledky jsou napajeny pres zesilovac osvetleni, ten je u relatek, uplne dole, 3 z leva zkuz ho vypojit (treba to pomuze, ale budiky urcite pres nej nejdou, ale mohl by neco delat s napetim na 58b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leddemon Vloženo 14. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Tak další poznatek.Auto bylo v servisu, a tam zjistili že to dělá zámek kufru.Opět záhada s budíkama a radiem svítí (spíš mžourá) osvětlení v kufru a SPZ.Stačí na zámku kufru v zamčeném stavu lehce pohejbat s nouzovim otevíráním a vše zhasne.Odpojili se světla v kufru a už to nedělá.A pak že ženě neporozumíš,to mí Octávce taky ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.