Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Libore ano stali jsme pak na Shellce stale tankuji a uz mi dochazel benal. Sice nechapu jak jste nas mohli videt jelikoz jste nam pekne ujeli ta cesta zpet po te D1 to je opravdu jen pro silne nervy, ale od Brna nahoru to byla parada a od Olmiku to uz jsem valil skoro co to dalo a doma jsme byli kolem 21:15 hod. Jinak vykon tveho auta jsem ani necekal a netusil ze by F1 tak mohla zrychlovat :D

Vloženo

Tak my jeli asi 20 km 80 a čekali jsme na Vás a za Brnem jsme stali a byli ještě na kávu, takŽe jste nás museli předjet a já vás pak viděl na té pumpě, my dorazili domu asi o půl hodiny dřív, je pravda Ze od olomouce jsem jel dosti rychle, vidina domácího pohodlí byla silná :-D jinak díky za chválu, ale mě to přišlo normální :-)

Vloženo

No ja te ani moc poradne neslysel jak jste rikali kde jste u toho Brna ,ale my jeste byli kus od Brna  bo jsem mel telefon v drzaku a aux mi stale nejak nefunguje abych si to dal do repraku a muj navigator  :kol-41:  co sedel vzadu jeste v mapach neumi tak jsem ani nemohl rict kde presne jsme :D .

Vloženo

Mně se ty černý projektory a mlhovky naopak nelíbí vůbec.

Jak jsi spokojen s tou bílou barvou? Je už kromě modré bez příplatku, ale nevím, jak je praktická a jak bude vypadat za pár let, nevybledne a nezmatní?

Vloženo (editace)

No spokojenj jsem jelikoz tady u nas u baraku jsem jediny co ji ma a od unora co mam auto taky tady pribily dalsi 4 roomstri a nastesti nikdo v bile 2 modry 1 sedy a 1 stribrny. Za par let nevim jak bude vypadat ale pokud se budu starat tak bude myslim naprosto v pohode.

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

S motorem nemam absolutne zadny problem na moje kazdodenni jezdeni plne dostacujici. Mam najeto neco pres 9 000 km a zadny projev neceho spatneho. Vcera po dalnici Havirov - Praha a zpet spotreba prum 6,8 l.

Vloženo

No kdyz jedu okresky tak mam o litr a neco mene. Ty vysi rychlosti a kratke trasy udelaji vzdy takovou spotrebu. Ale tu ja nejak neresim :D Hlavni je ze auto jede bez problemu a to je to hlavni.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Jojo potesi krasne to pasne k te bile barve. Jsem si rikal jak jsem za tebou jel z Prahy ze ty ledky si tam musim dat taky moc se mi to u tebe libilo , ale furt byl strach z te kontroly zarovek. A kdyz jsem videl na srazu Mor.Slezka na posled toho bileho rapida od woodyho tak uz nebylo co ani resit :D

Vloženo

Jojo potesi krasne to pasne k te bile barve. Jsem si rikal jak jsem za tebou jel z Prahy ze ty ledky si tam musim dat taky moc se mi to u tebe libilo , ale furt byl strach z te kontroly zarovek. A kdyz jsem videl na srazu Mor.Slezka na posled toho bileho rapida od woodyho tak uz nebylo co ani resit :D

Já si říkal, že to svítí nějak moc, jestli to nebude od toho samého co jsem to kupoval já  :kol-47:

Vloženo

Že si se včera nepochlubil  :kol-28: .. Co jsou zač, povídej, přeháněj  :D  .. Jaký má vůbec ta ledka rozměr?

Jinak ta kontrola žárovek pry nebude hlásit, dokud bude minimálně jedna z těch ledek fungovat, včera jsem to tady na fóru četl  ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...