Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

• Autor

:D Galvi ja to koupil dnes jsou to z toho odkazu co jsem postl a rozmery nevim :kol-32:  ale velikostne je to stejne jak ty sufitky v lampickach. Jsem vyraboval jednu sufitku a nic to nehlasilo ani pri nastartovanem motoru tak jsem rikal pohoda menim a pokud by ledky neco hlasilo pouziji do lampicek jako nahradu.

Ten hammer tam stoji už dlouho, už když jsem jel na jarní skodahome z Havířova a prorazil jsem disk a tam ho jel opravit tak tam stal :) uvnitř je fakt pecka :)

Woody sel  jsem si koupit california vuni a narazil jsem tam na to http://www.mmtuningauto.cz/led-sufitky-bile-smd/ a tam jsem to i koupil i v tom obchode z toho odkazu a mimochodem na dvore tam byl Hammer bez spz ale ten byl bomba. A mimochodem oba mame bile auta a tam to se lepe odrazi na te barve.

Ty máš vzadu sufitky? Já tam mám klasické T10tky, jako v parkovačkách. Kus za cca 45 kč  :kol-28:  Ten Hammer tam byl i minulý měsíc, jak jsem tam byl taky pro vůňi akorát byl zrovna na špalkách. A ještě tam bylo něco pod plachtou a vypadalo to na ferari  :kol-47:

• Autor

Libore no venku tam stali nejaci lidi z toho servisu jsem si ho chtel prohlidnout i vyfotit a cumeli po me jak kdybych to chtel slohnout. Tak jen tak rychle z dalky radeji :D

• Autor

Woody ano sufitky ten hammer byl uz snad na 22" kolech a pod plachtou jsem si niceho nevsiml ono jeste dost prselo tak jsem hned upaloval do auta.

Sufitky jsem kupoval do interiéru nějaké keramické a svítí opravdu hodně .

• Autor

Woody no ja tam mam panel z SMDledek v lampickach. Jak to vypadaji ty keramicke ?

• Autor

Hm to muze byt docela dobre a hlavne i dobre chlazene a nebudou se tak vypalovat.

• Autor

Tak jsem vcera dostal maly darecek z ktereho mam velkou radost :kol-17:  post-51417-0-14310400-1384074782_thumb.j

copak to je? :)

Na autokosmetiku, aby mohl mít leštěnku za každého počasí a každé situace :D  :kol-47:

• Autor

Libore :D ano presne na to  :kol-35:

Upraveno od ASPIRE

Já jsem si to myslel :D

A to je ta jak má ten suchý zip zespodu? :)

Peknýýýý.. To jsem viděl myslím u jozziho v kufru  :kol-28:

A copak je v te krabičce za tím?  :rolleyes:

Upraveno od Galvi

• Autor

Galvi dik. Jsem to chtel hned jak jsem kupoval auto, ale bylo mi lito dat za to tolik penez tak jsem si to pral a dostal opozdene k narozkam. Libore nema ma to jen v zadu hacky k prichyceni.

• Autor

Galvi tve otazky jsem si vsiml pozdeji v te krabici to prislo z eshopu skodovky.

Upraveno od ASPIRE

• Autor

Tak mame tu mensi vyroci najezdu km :)post-51417-0-02951100-1384098376_thumb.j

a dnesni udaje z vyletu jak se da i jet s timto motorem Cesta byla Havirov - Visalaje a zpet.

post-51417-0-49469900-1384098500_thumb.j

post-51417-0-92298200-1384098515_thumb.j

post-51417-0-51990300-1384098542_thumb.j

post-51417-0-91018000-1384098574_thumb.j

post-51417-0-84255600-1384098590_thumb.j

post-51417-0-78533000-1384098615_thumb.j

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak dnes jsem musel do servisu jelikoz jsem zjistil ze mi chrasti nejak zadni reprak v pravo. A zjistili ze je kaput. Tak jsem resil ze to musi resit pres zaruku, ale nevedeli jak jelikoz jsem to kupoval pres skoda e-shop a tam se urcite pri reklamaci resi vymena ale komplet vse a to by znamenalo zase vse vytahnout a poslat. A novy reprak stoji 750,- kc. Coz se mi nechce platit. Ale na webu eshopu jsem nasel ze by to mohl resit partner eshopu coz muj servis je. Ale mam pockat do ctvrtku nebo az pristi tyden az tam bude jejich garancni servisak. Tak jsem zvedav jak to dopadne.

Vidis , tak to by se mi to nechtelo kuchat vlastne znova 2x jeste tedka mam prsty dobite od tech cvocku :D ... Drzim paluchy at to vse dobre dopadne ;)

• Autor

No ja bych to nekuchal to bych nechal na nich oni to montovali tak necham to na nich jeste bych akorat neco znicil a ty kabely si nedovedu predstavit jak bych vytahoval. :kol-34:

Da se to , ale je to mini porod :D

• 2 týdny později...
  • Autor

Takže po týdnu zjišťování jak to přesně reklamovat tak dnes vyměněno zdarma a jen reproduktor. Jsem se bál že u té dodatečné montáže budu ještě něco platit , ale nakonec vše k mé spokojenosti a to jsem moc rád.

Tomu se rika dobry servis ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.