Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

:D Galvi ja to koupil dnes jsou to z toho odkazu co jsem postl a rozmery nevim :kol-32:  ale velikostne je to stejne jak ty sufitky v lampickach. Jsem vyraboval jednu sufitku a nic to nehlasilo ani pri nastartovanem motoru tak jsem rikal pohoda menim a pokud by ledky neco hlasilo pouziji do lampicek jako nahradu.

Vloženo

Woody sel  jsem si koupit california vuni a narazil jsem tam na to http://www.mmtuningauto.cz/led-sufitky-bile-smd/ a tam jsem to i koupil i v tom obchode z toho odkazu a mimochodem na dvore tam byl Hammer bez spz ale ten byl bomba. A mimochodem oba mame bile auta a tam to se lepe odrazi na te barve.

Ty máš vzadu sufitky? Já tam mám klasické T10tky, jako v parkovačkách. Kus za cca 45 kč  :kol-28:  Ten Hammer tam byl i minulý měsíc, jak jsem tam byl taky pro vůňi akorát byl zrovna na špalkách. A ještě tam bylo něco pod plachtou a vypadalo to na ferari  :kol-47:

Vloženo

Libore no venku tam stali nejaci lidi z toho servisu jsem si ho chtel prohlidnout i vyfotit a cumeli po me jak kdybych to chtel slohnout. Tak jen tak rychle z dalky radeji :D

Vloženo

Galvi dik. Jsem to chtel hned jak jsem kupoval auto, ale bylo mi lito dat za to tolik penez tak jsem si to pral a dostal opozdene k narozkam. Libore nema ma to jen v zadu hacky k prichyceni.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak dnes jsem musel do servisu jelikoz jsem zjistil ze mi chrasti nejak zadni reprak v pravo. A zjistili ze je kaput. Tak jsem resil ze to musi resit pres zaruku, ale nevedeli jak jelikoz jsem to kupoval pres skoda e-shop a tam se urcite pri reklamaci resi vymena ale komplet vse a to by znamenalo zase vse vytahnout a poslat. A novy reprak stoji 750,- kc. Coz se mi nechce platit. Ale na webu eshopu jsem nasel ze by to mohl resit partner eshopu coz muj servis je. Ale mam pockat do ctvrtku nebo az pristi tyden az tam bude jejich garancni servisak. Tak jsem zvedav jak to dopadne.

Vloženo

No ja bych to nekuchal to bych nechal na nich oni to montovali tak necham to na nich jeste bych akorat neco znicil a ty kabely si nedovedu predstavit jak bych vytahoval. :kol-34:

• o 2 týdny později...
Vloženo

Takže po týdnu zjišťování jak to přesně reklamovat tak dnes vyměněno zdarma a jen reproduktor. Jsem se bál že u té dodatečné montáže budu ještě něco platit , ale nakonec vše k mé spokojenosti a to jsem moc rád.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...