Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

jooo ke kraji si taky obcas stoupam ;) ale to je jeste snad vic napadny, nez kdyz to flaknu nekam do prostredka kde nikdo nestoji :D

tak golf si treba dal kolecko na tom sidlisti kolem znacky :D ........ a nebooooooooo .... neni znacka vyndavaci ? :D

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak zítra to bude přesně rok co jsem si své vozítko přivezl domu. A za ten rok mi dělalo jen radost a jednu malinkou starost ( klimatizace ). A pár věcí bych si nejraději vzal zpět z felicie a to je cyklovač stěračů , ovládaní stahovaní el. oken ( stálé si nemohu zvyknout na to tlačítko ) , popelník a zásuvka el. přípojky. A dnes jsem se podíval jak mi vychází servis a zjistil jsem že za ten rok co ho mám se mi zkrátil servis o 7 223 km. Takže spokojenost nad očekávání a je radost s tím autem jezdit a vozit se.

post-51417-0-88223900-1391192798_thumb.j

Vloženo (editace)

No teda chlape ty si v Havru a nic nereknes ze tu pojedes. No bohuzel to neni mozne mam tento tyden odpoledni tak to nehrozi leda o vikendu a to uz tu zase opet nebudes.

Edit: jsem jeste zapomnel na Galviho pokud je ted v Ostrave ten se s nama taky schazi tak se poptej ;)

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

Libore priste vcas dat vedet at se tu muzem sejit a pokecat a zajit na pivko ;) bo se jentak nesejdeme max na skodahome , ale to jeste nevim zda pojedu. Galvi ty mas skolu o vikendu ? A mimochodem uz jsem te taky dlouho nevidel i ten tvuj kocar.

Vloženo

Koukám na tvojí káru a máš to pěkně udělaný, někde na začátku jsem četl, že toužíš po tempomatu, už jsi si ho nechal dodělat? Já ho ve výbavě taky nemám a co jsem četl tak to není zas takovej problém až teda na finance :)

Vloženo

Aspire: O víkendu nemam, ale mám zkouškové a jezdím se do Ovy učit  ;) . S tím skodahome máš pravdu, avšak jarní vypadá, že budu muset zřejmě vynechat, termín je asi 14 dní před státnicemi a to už budu šílet a nic nestíhat  :kol-28: .

Vloženo

Galvi skoda ,ale chapu skola je dulezitejsi do budoucnosti.

mkaba dik. Tempomat bych moc chtel a i parkovaky , ale finance jsou na dlouhe lokty. Manzelka jen tak neco nedovoli a neschvaluje do noveho auta cpat dalsi finance :( a co bokem usetrim to je zase na dlouho. Ale verim ze jednou ho tam budu mit :)

Vloženo

tak to jsme na to asi stejně, budu si doma muset vymyslet, že mě pomalu lezou křečové žíly a ten tempomat by mohl od bolesti pomoci...protože držet 130 je občas fakt křeč :))) jinak parkováky mám už z výroby a i když se podle toho úplně neřídím, tak si člověk může víc dovolit a neodhadovat kolik místa tam vůbec ještě je :)

Vloženo (editace)

Já nechával dodělávat origo parkováky před Vánoci na Golfa VI, aby zobrazovali na radiu a vyšlo to ani ne na 5000,- včetně montáže, materiálu a lakování do barvy, dělal mi to tady jeden kluk z Fóra.. Přitom při objednání byly 9000..  :kol-28: .

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo

Jo jo ty ceny dodelavek jdou cenove, ale kdyz je auto v zaruce tak to uz je horsi  a nove tempomat 6 314 kc a parkovaky 5 318 kc bez prace  a to uz ta cena je jina. Jsem vul ze jsem si neudelal svou konfiguraci auta a ne jen si jima nakukavat ze to neni treba a tak dale. Ale je pravda ze plno veci jsem ani nevedel na co jsou.

Vloženo

mkaba tak moje by mi na to neskocila je zdravotnik a hned by me projela a posilal k doktorum. A jelikoz stale posloucham doma ze jsem si nechal udelat operaci oci ( coz je pro me luxus chodit bez bryli ) tak pry muzu na nejake dodelavky chvili zapomenout.

Vloženo

Jo jo ty ceny dodelavek jdou cenove, ale kdyz je auto v zaruce tak to uz je horsi  a nove tempomat 6 314 kc a parkovaky 5 318 kc bez prace  a to uz ta cena je jina. Jsem vul ze jsem si neudelal svou konfiguraci auta a ne jen si jima nakukavat ze to neni treba a tak dale. Ale je pravda ze plno veci jsem ani nevedel na co jsou.

Když máš, tak jako já měl, origo sadu tempomatu, ne nějakou pofiderku z vrakáče, tak se nic neděje. Mají 1200 paušálně na montáž.Jen sehnat sadu na domontáž a jak předpokládám, tak máš i základní jednotku elektriky. Potom objednat včetně rozšířené, jak jsem to měl já.

A na babu se vyprdni. Chce se vozit tak ať se malinko krotí.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Diky. Jo svetla to je hudba budoucnosti se mi jen tak nepodari sehnat za dobrou cenu jako toto. A taky jsou s nimi problemy je pak vymemit. Takze to necham na pozdejsi dobu a radeji dodelam neco jineho co jsem nedavno vzpominal.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...