Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Kdybys nebyl netrpělivý, tak se to dalo udělat i s jednotkou za cca 4800. Ovšem vyžadovalo by to cestu do Pv, No nic...Každopádně se i dál auto líp prodává a je to pomocník.

Editováno: , autor: KubinoPv
Vloženo (editace)

Darf ahoj no ten stolek je hracka dodelat behem 5 minut hotovo doporucuji. Dcera uz nepotrebuje sedacku tak ten stolek je porad dole jelikoz jak byla sedacka spatne se ji zapinal pas. Jen ta dira za zadnima sedadly je nic moc ale vyresil jsem to tou siti mezi sedadla predni a dal to dozadu a do te site jsem strcil zatim tu desku co jsem vytahl jak jsem delal ten stolek. Joooo tempomat urcite je bomba ale ta cena je porad vysoka za ty penize i kdyz to i KubinoPV nabizi vyhodneji no nevim zatim bych chtel i plno jinych veci krom toho tempomatu. Jen jsem s tim tempomatem  jeste nikdy nejel tak proto na to tak nespecham. A tady je foto jak to mam udelane a to zelene to jsem tu jeste nezminoval a tak to je taky takova novinka :)

post-51417-0-21199700-1412691973_thumb.j

post-51417-0-23315700-1412691974_thumb.j

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

Neni a trufam si rict ze i me dite by to dokazalo :) Jen se k tomu odhodlat a vse koupit a pak udelat prace na pet minut. A vysledek zarucen k spokojenosti vsech co sedi vzadu.

Vloženo (editace)

Prave to skusam dat dole zozadu to calunenie,je to tam do seba zapojene neviem ktorym smerom to vytlacit :/ a nechcem to zlomic :/ ale strasne by som to chcel

EDIT: pockaj... uz na to prichadzam :D len suciastku este nemam len na to pozeram ze ako... :)

EDIT2: tak na vsetko som prisiel ale neviem ako vytiahnut tie 2 sroby gumove co drzia tu dosku, a to calunenie netreba cele zvliect ze?

Editováno: , autor: juraj07
Vloženo

si nepamatuji zda tam nejake srouby byli ale pokud jsou tak nejak vytahnout vysroubovat a calouneni jen z spoda ten suchy zip rozepnouta  a tu desku vytahnout, pak zase zip zapnout a udelat diru a zacvaknout ten stolek ma tam takovy hacek a pak prisroubovat.

Vloženo

aha super!  :kol-47: dík za cenné rady a sorry za spam :kol-28:  a ešte jedna otázka aj ty máš v strede čalúnenia prostrednej sedačky suchý zips? myslím zozadu kam pôjde ten stolček...

Vloženo (editace)

Prodals, utržil peníze a teď ten plech na kolech slouží někomu jinému. Naši "FILILI", Feldu 1998, ten co ji koupil, ji asi 14 dní od koupě rozpáral o strom. Mám se díky tomu věšet?

Editováno: , autor: KubinoPv
Vloženo

Bando tak co mu je ? Tak na tech fotkach to nejde videt tak jsem je trochu zvetsil. Za prve to auto dostal ten clovek zcela zdarma a to opravdu jen jsem mu to daval na zimnich a to byly plechy a ty hliniky jsem mu pozdeji prodal za tri tisice. A ten clovek ma rodinny domek s garazi a v praci si muze zajet az na dilnu aby si tam mohl vklidu zavarit treba ty diry ktere tam uz jsou a svarecku ma i doma jen je lenivy to udelat. A to nemluvim jak je to polepene samolepkama Baniku Ostrava a to i uvnitr na palubovce.

post-51417-0-01992000-1413232779_thumb.j

post-51417-0-54786900-1413232779_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...