Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

:D mam to na skrini a uz jen Swing , Blues jsem nedavno prodal a cestuje ted nekde po Slovensku v Fabii :)

Galvi no uvidim ceny za kolik se prodavaji Swing by vlastne byla pulka Amundsenu no jeste uvidim.

Vloženo

Já ten svůj prodal za 2500,-, což si myslím je pěkná cena.. No i kdyby si jej prodal za 2000,-, tak je to pořád lepší než to mít na skříni  ;) . Navíc swingu bude ta cena jen klesat, už se moc nových aut s horším radiem nevyrábí, kam by náš swing pasoval naopak bude swingu na prodej jen přibývat...

Vloženo

No já jo, ale zrovna věci s cenou pár stovek, které jsem línej někde vystavovat a fotit... Ale radio jsem prodal ještě dřív než jsem koupil nové  :kol-28:

Ale to bylo na Michala :D

Vloženo

Ale já jsem to myslel tak že on má toho víc ve skříní-konkrétně třeba ty rádia :D Ale pak jsem se dočetl že Blues už nemá :D

Ale jestli chcete tak nějaké blbosti najdu ve skříni taky :D

• o 2 týdny později...
Vloženo

Pyro no ja chodim na mycku o vikendu jen a kdyz tu od vcera znezi tak to nehrozi a jeste k tomu to je uplne zbytecne a dalsi vyhoda je kdyz je to auto tak spinave tak lidi na parkovisti chodi dost bokem.

Pawouku ano foceno ani ne pred hodinou :D od vcera tu ten sajrajt pada. :D

• o 2 týdny později...
Vloženo

matt se mi to nechce hledat zda jsem to psal ale skoncilo to tak ze byl vymenen na zaruku.

Jojo myt auto ted jaksi nema cenu furt je tu snih a mokre silnice, se = zbytecne vyhozene penize za mycku.

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...