Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsme se dnes jeli na mycku po dovolene to uz bylo jak mucholapka. Auto mi dela radost. Jen nevim co tam jeste vylepsit. Uz jsem uvazoval dat vse chromovane a bocni listy do zeleneho plastidipu (cernou masku to ma skoro kazdy) , ale nevim jak by to pak vypadalo asi divne.

KoNGu diky za tip s tim okem :kol-47:  .

A aktualni najezd.

post-51417-0-98717300-1374404620_thumb.j

post-51417-0-00916300-1374404684_thumb.j

post-51417-0-69564100-1374404722_thumb.j

Vloženo

Jsem prave videl na fotkach Citigo Rally a on ma takove zelene pruhy nebo krivky nebo co to je :D no a ja myslel ze to udelam v rovine :D proste to nejak obvzlastnit no necham radeji tech uvah a asi udelam tu klasiku, jen musim najit nekde nejakou lakovnu kde by mi to udelali bud na novych listach a nebo na aute.

Vloženo

No jo CitiGo je malý šmudla a tam to tak nepráská do očí. Já jsem měl taky cukání, že dám masku načerno a dlabu na to. Střecha stačí, už tak se sem tam někdo trochu dýl zadívá co to je nahoře. Jest-li přelep, lak či co. Jenže právě že je to lesk a ten se zatím moc neobjevuje, tak se mi ta "lest" s panoramou a dolepem povedla.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Dnes rano jedu si tak krasne do rachoty a jak jsem nastartoval tak takovy smrad se mi dostal do auta si rikam co to je zeby z klimy ? No a po sichte to uz byl ten smrad tak velky ze to pomalu v aute neslo ani vydrzet, si rikam asi zas nejaka kocka mi tam prinesla k motoru nejakou svoji pochoutku co tu banda hazi z oken zviratkum. Jsem prijel k baraku otevru kapotu a ten puch me malem porazil jsem myslel ze tam do motoru hned hodim sve stravene jidlo kol9  no des :D  a v motoru takove prekvapeni :rip:

post-51417-0-50201400-1376413519_thumb.j

Vloženo

:D bobr ne . Potkan , ale macek mam doma dospeleho a ten je tak o ctvrtku mensi. Ano byl kaput. Ani nevim jak dlouho tam byl ,ale byl tam v tom nejuzsim miste pod kapotou a nohy mel jakoby privrene kapotou no nechapal jsem, skoda ze jsem neudelal fotku hned jak tam byl , ale prvni co me napadlo jen najit klacek a vyhodit nezveneho cestovatele :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...