favorit66 Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 obcas se mi stavalo ze pri startovani starter chrcel asi 3x a pak jsem nastartoval...posledne jsem zkousel startovat toci toci zadrhne se zase toci toci zadrhne se a nechyta znovu zkousim startovat chrci asi 3x pak zase toci toci jakoby ze zadrhl zas toci toci zadrh toci toci...vymenil jsem starter super uz nechrci ale zase startuju tak toci toci zadrh zase toci toci ale nechytne...ma nekdo zkusenosti s timto???prosim o jakoukoli radu...Dik!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Vyndej starter a tímto otvorem se dívej dovnitř a někdo ať ti pootáčí motorem (nebo zařadíš třeba 3. a potlačuješ ) mohly by být poškozené zuby na věnci setrvačníku. Potom převodovka dolů, setrvačník dolů a nalisovat nový věnec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Nekecá, přecedo, tohle dělají ojebaný zuby na věnci setrváku. Myslím že bude jednodušší než shánět novej věnec se jít podívat někam na vrakáč a poohlídnout se po celým setrváku ve slušným stavu, favoritů se vyřazuje 6 půlek den co den a skoro nikdo už je nechce, takže díly na vrakáčích budou laciný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.