malé zvíře Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 (editace) Ahoj, dnes jsem zpozoroval asi problém: když se auto rozjíždí (dopředu i dozadu) tak se od zadní nápravy někdy ozve zvuk jako když o sebe několikrát škrtnout dva plechy a potom to přestane. Za necelé 2 týdny s tím chci jet do Rakouska do Alp tak bych nerad aby mě to někde zradilo. Teď jsem byl o víkendu v Krkonoších a přes noc mi asi trochu přimrzla ručka (já vím - jsem blbec) protože při rozjedu auto docela slušně cuklo. Nevíte někdo co by to mohlo být a co případně říct servisu když to budu objednávat na kontrolu/opravu? Jinak je to OII kombi předface mr08, zvýšený podvozek pro špatné cesty. Loni koncem roku měněna zadní spojovací ramena (nebo jak se to jmenuje), dorazy tlumičů a dělána geometrie. Za každou radu budu moc rád. Předem díky, T. Editováno: 11. Únor 2013, autor: malé zvíře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 třeba kamínek nebo ti občas oblezou kotouče rzí. v zimě klasika. Takže než bych jel do servisu, tak bych mrkl na to. 3trejchá ti to po krátkým odstavení (cca pár hodin) nebo si stál třeba 3-4 dny a pak to škrkalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 11. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Když jsem jel ráno do práce tak jsem si ničeho nevšiml, ale když jsem jel zpátky domů, tak to udělalo jednou a potom když jsem to zkoušel doma tak dvakrát z pěti pokusů. Jinak o víkendu stálo asi den a půl ale to jsem si ničeho podezřelého nevšiml... tedy když nepočítám (pravděpodobně) odtržení přimrzlé ručky. T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.