Přejít na obsah

Škrtání při rozjezdu

malé zvíře

Doporučené příspěvky

Ahoj,

dnes jsem zpozoroval asi problém: když se auto rozjíždí (dopředu i dozadu) tak se od zadní nápravy někdy ozve zvuk jako když o sebe několikrát škrtnout dva plechy a potom to přestane. Za necelé 2 týdny s tím chci jet do Rakouska do Alp tak bych nerad aby mě to někde zradilo. Teď jsem byl o víkendu v Krkonoších a přes noc mi asi trochu přimrzla ručka (já vím - jsem blbec) protože při rozjedu auto docela slušně cuklo. Nevíte někdo co by to mohlo být a co případně říct servisu když to budu objednávat na kontrolu/opravu?

Jinak je to OII kombi předface mr08, zvýšený podvozek pro špatné cesty. Loni koncem roku měněna zadní spojovací ramena (nebo jak se to jmenuje), dorazy tlumičů a dělána geometrie.

Za každou radu budu moc rád. Předem díky,

T.

Editováno: , autor: malé zvíře
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem jel ráno do práce tak jsem si ničeho nevšiml, ale když jsem jel zpátky domů, tak to udělalo jednou a potom když jsem to zkoušel doma tak dvakrát z pěti pokusů. Jinak o víkendu stálo asi den a půl ale to jsem si ničeho podezřelého nevšiml... tedy když nepočítám (pravděpodobně) odtržení přimrzlé ručky.

T.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...