Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj,

dnes jsem zpozoroval asi problém: když se auto rozjíždí (dopředu i dozadu) tak se od zadní nápravy někdy ozve zvuk jako když o sebe několikrát škrtnout dva plechy a potom to přestane. Za necelé 2 týdny s tím chci jet do Rakouska do Alp tak bych nerad aby mě to někde zradilo. Teď jsem byl o víkendu v Krkonoších a přes noc mi asi trochu přimrzla ručka (já vím - jsem blbec) protože při rozjedu auto docela slušně cuklo. Nevíte někdo co by to mohlo být a co případně říct servisu když to budu objednávat na kontrolu/opravu?

Jinak je to OII kombi předface mr08, zvýšený podvozek pro špatné cesty. Loni koncem roku měněna zadní spojovací ramena (nebo jak se to jmenuje), dorazy tlumičů a dělána geometrie.

Za každou radu budu moc rád. Předem díky,

T.

Editováno: , autor: malé zvíře
Vloženo

třeba kamínek nebo ti občas oblezou kotouče rzí. v zimě klasika. Takže než bych jel do servisu, tak bych mrkl na to.

3trejchá ti to po krátkým odstavení (cca pár hodin) nebo si stál třeba 3-4 dny a pak to škrkalo?

Vloženo

Když jsem jel ráno do práce tak jsem si ničeho nevšiml, ale když jsem jel zpátky domů, tak to udělalo jednou a potom když jsem to zkoušel doma tak dvakrát z pěti pokusů. Jinak o víkendu stálo asi den a půl ale to jsem si ničeho podezřelého nevšiml... tedy když nepočítám (pravděpodobně) odtržení přimrzlé ručky.

T.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...