Publikováno Únor 12, 201312 r Nazdárek lidičky mám takový menší problémek u mé felicie 1.3 12/1999 Přední kotouč se mi začala značně přehřívat, vím že je problém v brzdiči. Mam koupené nové destičky, všechny hadičky. Ale použité kotouče a brzdiče. Vše je zánovní jen se to dobrých šest let válelo na půdě a rezlo to. Kotouče mám očištěné od rzi jen nemohu vyndat píst z brzdiče pro kompletní odrezení a nastříkaní. Vím že co se týče této problematiky je toho tady dost, ale nikdo nepíše jak ho dostat ven když to silou nejde. Zkoušel jsem to prostříknou WD prolit i brzdovkou. Držel jsem to ve svěráku a rval a stále nic. Nemáte nějakou fintu jak ho dostat ven? Budu rád za každou radu díky moc
Únor 12, 201312 r Ahoj, co ho zkusit napojit na brzdy bez desticek a vytlacit ho pedalem. Za zkousku nic nedas...
Únor 12, 201312 r Autor No do toho se mi zrovna moc nechce protože bych musel demontovat brzdič na deně jezdícím autě a zas to montovat zpátky s tím že bych to musel odvzdušnit. Dík za radu, ale toto bych nejradši zkusil jako poslední možnost.
Únor 12, 201312 r Svěrák sikovky a opatrně zkoušet točit,točit trošku brzdovky pod tu manžetu a tak furt dokola.... Upraveno Únor 12, 201312 r od Jay Kay
Únor 12, 201312 r Autor No tak to jsem dělal něco přes hodinu a nehnulo se to ani o píď tak mi nezbide asi zkoušet to dál
Únor 12, 201312 r Měl jsem stejný problém na Favoritu ale je fakt že jsem měl na autě a ze začátku jsem si pomohl pedálem...? tak ti asi nezbyde nic jiného než to namontovat???
Únor 12, 201312 r ... Vše je zánovní jen se to dobrých šest let válelo na půdě a rezlo to. Kotouče mám očištěné od rzi jen nemohu vyndat píst z brzdiče pro kompletní odrezení a nastříkaní.... Marná snaha. Ten píst je po smrti. Ikdyž ho vyndáš, už nikdy ho nedáš do stavu aby netekl. Jedině nový.
Únor 12, 201312 r Zrepasovat co? Celý brzdič? Vytržením, zarezlého, pro další použití zcela zničeného pístku a jeho vyhozením. Očištěním brzdiče, jehož vnitřní stěny nebudou už taky OK, ale pro těsnost to nebude vadit, nicméně OK to už nebude nikdy. Koupením nového pístku a celé sady těsnění (těsnění, manžeta). ZAPOMEŇ, že ten původní pístek ještě použiješ. Škoda, že ten brzdič nebyl prolitý olejem, když byl "uskladněn".
Únor 12, 201312 r Zase na druhou stranu Wojnar má recht,když už máš hadičky atd...tak pístek a nové prachovky (to už nebude taková darda) a brzdy máš nadosmrti (auta) v cajku...?
Únor 12, 201312 r Autor No tak to je děs, to mám hezké vyhlídky čeká mě technická a pak prodej a už se mi do toho nechce vrazit ani korunu ale koukal jsem na net a měl bych se vejít do 600kč. No co nadělám budu to muset investovat. Teď jen ten zk....... pístek dostat ven. Ale díky chlapi moc
Únor 12, 201312 r A nebo celé třmeny z vraku? Já jsem na Fávu nakonec taky měnil,protože to rozhýbání pístku je stejně dočasná záležitost...Dělal jsem v létě a na podzim (voda atd..) se to zadřelo a šlus.
Únor 12, 201312 r Ten pístek musí mít těsnící plochu naprosto hladkou. Je tam tlak jak sviňa a brzdová kapalina je extrémně...., jak to napsat, prostě "projde" všude. Sebemenší nerovnost v pístku způsobená vyreznutím znamená velký problém. Prostě to neutěsníš a bude to jednoduše furt chcát. Nakonec není od věci aby i vodící plocha v brzdiči byla bezvadná. Prostě mám starch, že celé, ty šest let někde uleželé, brzdiče to mají za sebou Lepší už fakt budou ty z vrakáče jak píše Jay Kay a poměníš jen gumy.
Únor 12, 201312 r Mohl by jít ještě trochu zamáčknout, třeba ve svěráku, aby se odlepil a pak ho zkusit vytáhnout dopředu.
Únor 20, 201312 r Sada nového pístku (pístek,guma,prachovak, mazadlo) v mototechně mě stála asi 120Kč. to zase neni tolik,až budeš muset brzdit a budeš vědět,že si udělal vše proto,abys ubrzdil...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.