euforak Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Ahoj, asi vinou vymetání sněhu jsem přišel o jednu ze dvou plastových krytek umístěných na plastové liště pod předním sklem u stěračů. Je to takové plastové kolečko (cca 4cm průměr), jedno mi zůstalo (to víc vpravo z pohledu řidiče), ale to zhruba uprostřed jsem ztratil. Poradíte mi, zda je nutné ho tam dát zpět (a k čemu je) a případně kde ho seženu? Snad to na těch fotkách půjde trochu vidět.. Dííkec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 vrakovisko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Ty krytky tam jsou protože u aut s pravostranným řízem těma dírama procházejí stěrače. Krytky jsou potom v levém torpédu. Kdybys nepochodil na vrakáči, nebo ho měl daleko a prodejna Škody by pro Tebe byla blíž, tak ta krytka stojí cca 27,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
euforak Vloženo 12. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Děkuju Ti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.