tondas2 Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Vazeni poradte jak je to se stresnim oknem do fabie mam sedana.v kazdem aute ktere jsem mel jsem mel stresni okno do 120 jsem daval jmenovalo se ICELAND bylo super,potom do feldy tam jsem daval myslim ze bylo znacena VS3 ale melo maly uhel otevreni a docela aerodynamicky hluk me obtezoval.Mam dojem ze toto okno delaji dodnes.A dalsi vec kdyz jsem se ptal v autorizovanem servise jak s montazi tak me ruzne vysvetlovaly ze tem je nejaka vyztuha ktera se takto zrusi potom ze z pod toho ramecku vyleza tapecirunk.JAKE MATE ZKUSENOSTI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Výztuha se opravdu řeže, tapec nevylézá, chce to dát origo okno, které svým rámem nahrazuje výztuhu, je drahé cca 8.500 s montáží, je výklopné a odsunovací, mechanické, nebo je tu ještě Webasto elektrické, nějaký typ přímo pro Fábii, kdyby jsi byl z okolí HK, mám kontakt na to Webasto. Jinak SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 22. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Do HK to nemam snad az tak daleko a nejake foto by nebylo?Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 foto nemám, zavolej na tento kontakt: http://www.autojh.cz/kontakt.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.