McMatej Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Ahoj. Po kolika km vás posílá PP na výměnu oleje při proměnlivém servisním intervalu QG1?? A při jakých podmínkách provozu? Zajímají mě hlavně hodně krátké jízdy, časté studené starty a naopak hodně dlouhé jízdy a málo studených starů. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 23. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Nejde mi to sem nějak přehledně napsat, tak je to v přiloženém souboru. Jedná se o služební Oktávii 1,9 Tdi, 77 kW. Vypadá to, že PP hlídá jen km nebo dny. Dlouhé nebo krátké jízdy nezohledňuje. intervaly QG1.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Píšeš to do nesprávné sekce,tady jsi ve Fabiích. Nicméně tady se dovíš víc: http://www.uloz.to/x2gqkia/44-prodlouzene-servis-intervaly-pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 23. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Dík, já jsem tady novej. :-) A nejde mi ani tak o Fábie, ale o proměnlivé intervaly obecně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Ahoj, pokud jsem te pochopil, tak me posilal na vymenu pocitac v prumeru kolem 45 tis. km. Byly to dlouhe trasy cca 400 km denne s jednim studenym startem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 5. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 45 tis. je docela dost, zvlášť když se píše, že maximum má být 30 tis. nebo 2 roky. Ale ten provoz je jak s kamionem, 400 km denně, to je docela síla, to bych jezdit nechtěl. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.