Publikováno Únor 15, 201312 r Ahoj. Po kolika km vás posílá PP na výměnu oleje při proměnlivém servisním intervalu QG1?? A při jakých podmínkách provozu? Zajímají mě hlavně hodně krátké jízdy, časté studené starty a naopak hodně dlouhé jízdy a málo studených starů. Díky.
Únor 23, 201312 r Autor Nejde mi to sem nějak přehledně napsat, tak je to v přiloženém souboru. Jedná se o služební Oktávii 1,9 Tdi, 77 kW. Vypadá to, že PP hlídá jen km nebo dny. Dlouhé nebo krátké jízdy nezohledňuje. intervaly QG1.txt
Únor 23, 201312 r Píšeš to do nesprávné sekce,tady jsi ve Fabiích. Nicméně tady se dovíš víc: http://www.uloz.to/x2gqkia/44-prodlouzene-servis-intervaly-pdf
Únor 23, 201312 r Autor Dík, já jsem tady novej. :-) A nejde mi ani tak o Fábie, ale o proměnlivé intervaly obecně.
Únor 23, 201312 r Ahoj, pokud jsem te pochopil, tak me posilal na vymenu pocitac v prumeru kolem 45 tis. km. Byly to dlouhe trasy cca 400 km denne s jednim studenym startem.
Květen 5, 201312 r Autor 45 tis. je docela dost, zvlášť když se píše, že maximum má být 30 tis. nebo 2 roky. Ale ten provoz je jak s kamionem, 400 km denně, to je docela síla, to bych jezdit nechtěl. :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.