Crake Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Kluci nevite o nekom v Praze a okoli - FABIE COMBI - od B sloupku dozadu... Diky PS: jeste to musi projit schvalenim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Kluci nevite o nekom v Praze a okoli - FABIE COMBI - od B sloupku dozadu... Diky PS: jeste to musi projit schvalenim... Mam na Kokte folie z Hostivic, cca 5km smer Karlovy Vary, stalo ne to 4000 a jsem taky naprosto spokojen. Auto jsem tam dal v devet rano a kolem poledne bylo hotovy. Je po prave strane pri jizde od Prahy a je u toho nejaky autobazar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Bluefrog: Diky... musi mi to jeste schvalit na firme, i kdyz bych si to platil sam... Tak doufam, ze to dobre dopadne... Donedavna jsem jezdil s foliema a ted mi silene chybi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Mám nově fólie Bruxsasfol Charcoal 23. Montáž Autosklo Holešovice (www.autoskloholesovice.cz). Zkušenost dobrá, bylo to rychlý a je to prakticky dokonalý. Pouze na dvou místech se pod fólie dostaly dva psí chlupy, kterých máme v kufru plno z převážení psů, takže to jsem jim i odpustil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 103 Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 (editace) dnes sem si nechal udělat folie Suntek od fy. Trieste, zadní dveře HP35 a kufr HP20, atest je mezi folia a sklem, folie se lepi zevnitř a trvalo to cca 1 a půl hodinyjinak vše již tady napsal Matys06 Čau, pokud můžeš, tak sem dej fotky. Taky mám čerství Sunteky od Fa-Trieste, zastoupení maj přímo v Olomouci Editováno: 4. Srpen 2007, autor: Petr 103 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 zdravim vsecky,taky mam ted cerstve folie atest sem dostal krom prednich,dal sem totiz vsude stejne a to CP20 delal mi je Michal z fora (dabel) maximalni spokojenost a protoze nemam klimu tak potesi ze tam neni hned jak ve skleniku jinak cajty sem zatim nepotkal....musim zaklepat,ikdyz zajima me jestli se nekdo setkal s blbyma kecama ohledne folii i ve predu...kdyztak na technicke stahnu predni okna a odmontuju klicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Crake: du do Hostivic v pondělí, tak poreferuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Mám folie 3M,už na třetím autě a nemůžu si stěžovat.Cena krátké Octavie 3.500 kč a combi 4000 kč + kartička o homologaci.Ostrava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 tak to je spešl cena,az si budu delat nejake dalsi svoje auto,tak musis hodit kontakt,jinak od trieste staly 4900 ,normal oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Mám folie 3M,už na třetím autě a nemůžu si stěžovat.Cena krátké Octavie 3.500 kč a combi 4000 kč + kartička o homologaci.Ostrava. kde sis to teda nechal delat..das kontakt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 A já octavie combi 4500+ karticka, folie Sun tec maximální spokojenost ve drží žadná bublina montáž brno za dopoledne. Folie jen decent v předu 50 prop.a v zadu 35prop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 A já octavie combi 4500+ karticka, folie Sun tec maximální spokojenost ve drží žadná bublina montáž brno za dopoledne.Folie jen decent v předu 50 prop.a v zadu 35prop. Od Práglu co by kamenem dohodil,ale jinak pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Ad: Autofolie Hostivice, p. Meduna: Spokojenost maximální, 9 bodů z 10 :pale2: Folie dělá Llumar, my máme na předních bočních AT35GR(takže bez štítků, proto jeden bod dolů, ale stejně je to jen pro klid duše a o tom, na koho od PČR a STK člověk narazí), zadní boky a 5. dveře AT15GR(se štítky 8SD). Fotka vzorníku tady BTW na stojanu to vypadá celkem světle Vyndavá skla mimo lepených a musim říct, že na kvalitě je to sakra znát oproti OII, kterou nám dělali v Holešovicích bez vyndání a pár ostatních aut, co se tu u nás pohybují. Bál jsem se pazvuků apod. kvůli demontáži tapeců, ale dokonce je nějak líp usadil a zmizelo 99% zvuků, co jsem nemohl lokalizovat . Celé to trvalo cca 4hoďky s tím, že jsem tam autí nechal, ale lze si i počkat a koukat pod ruce, což ale asi není každému příjemné (hlavně tomu kdo montuje ) a já se tam rozhodl i díky referencím mimo jiné i od fy BMW Bychl a spousta dalších kamarádů autí nechat. Cenu jsem měl "ze známosti", ale i ofiko ceny za 5 oken (boky a 5.dveře) jsou ok - kraťas F a O(I/II) 4000,-; kombi F a O (I/II) 5000-5500 a Sup 5500. Je to s atestem a kartičkou v laminátu, ovšem pokud chcete něco na přední boky a je to přes povolenou úroveň, tak bez štítku na tyto okna - já to risknul. Takže resumé zní, 9 z 10 bodů a plně DOPORUČUJU a lituju, že Kokta byla v Holešovicích... Fotky auta dodám, jen se musím dokopat Kluci nevite o nekom v Praze a okoli - FABIE COMBI - od B sloupku dozadu... Diky PS: jeste to musi projit schvalenim... Mam na Kokte folie z Hostivic, cca 5km smer Karlovy Vary, stalo ne to 4000 a jsem taky naprosto spokojen. Auto jsem tam dal v devet rano a kolem poledne bylo hotovy. Je po prave strane pri jizde od Prahy a je u toho nejaky autobazar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Autofolie Hostivice u Prahy - spokojenost, detaily hír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Autofolie Hostivice u Prahy - spokojenost, detaily hír Koukám že v Holešovicích špatná zkušenost. Asi je to jako obvykle o konkrétním jedinci který to dělá... Mám fólie z Holešovic cca měsíc a vše je ok, doufám že se žádné bubliny neukážou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Autofolie Hostivice u Prahy - spokojenost, detaily hír Koukám že v Holešovicích špatná zkušenost. Asi je to jako obvykle o konkrétním jedinci který to dělá... Mám fólie z Holešovic cca měsíc a vše je ok, doufám že se žádné bubliny neukážou... Jj, mám podezření, že to tam tenkrát sfoukli jako "školící auto"... Ale už od 2 lidí jsem slyšel, že jejich kvalita upadá a těží z renomé z minulosti. Na druhou stranu nikdo není 100%tní, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvel Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Pro všechny co mají ještě pochybnosti, jak by to mělo být: Čelní skla nesmí být upravena ani čirými fóliemi. Na bočních sklech sloužící k výhledu z místa řidiče nesmí být po úpravě skel celková propustnost menší než 70% . Fólie na zadním skle nesmí zakrývat na vozidle schválenou třetí brzdovou svítilnu. Skla upravená pomocí schválené fólie musí být opatřena štítkem s číslem atestu a označením výrobce . Majitel vozidla musí obdržet od autorizované instalační firmy Osvědčení o úpravě zasklení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Pro všechny co mají ještě pochybnosti, jak by to mělo být: Čelní skla nesmí být upravena ani čirými fóliemi. Na bočních sklech sloužící k výhledu z místa řidiče nesmí být po úpravě skel celková propustnost menší než 70% . Fólie na zadním skle nesmí zakrývat na vozidle schválenou třetí brzdovou svítilnu. Skla upravená pomocí schválené fólie musí být opatřena štítkem s číslem atestu a označením výrobce . Majitel vozidla musí obdržet od autorizované instalační firmy Osvědčení o úpravě zasklení. o tomto sem vedel a stejne mam predni tmavsi,nechci mit predni svetle a zadni tmave,nelibi se mi ....a co se tyka celniho skla tak ja slysel ze nesmi byt zakryto vice jak nejake procento z velikosti celeho skla,v tom pripade to je pekny podel na nas ridice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Pro všechny co mají ještě pochybnosti, jak by to mělo být: Čelní skla nesmí být upravena ani čirými fóliemi. Na bočních sklech sloužící k výhledu z místa řidiče nesmí být po úpravě skel celková propustnost menší než 70% . Fólie na zadním skle nesmí zakrývat na vozidle schválenou třetí brzdovou svítilnu. Skla upravená pomocí schválené fólie musí být opatřena štítkem s číslem atestu a označením výrobce . Majitel vozidla musí obdržet od autorizované instalační firmy Osvědčení o úpravě zasklení. platí to samé pro pokovení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Pro všechny co mají ještě pochybnosti, jak by to mělo být: Čelní skla nesmí být upravena ani čirými fóliemi. Na bočních sklech sloužící k výhledu z místa řidiče nesmí být po úpravě skel celková propustnost menší než 70% . Fólie na zadním skle nesmí zakrývat na vozidle schválenou třetí brzdovou svítilnu. Skla upravená pomocí schválené fólie musí být opatřena štítkem s číslem atestu a označením výrobce . Majitel vozidla musí obdržet od autorizované instalační firmy Osvědčení o úpravě zasklení. platí to samé pro pokovení ? Ano,platí to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 ja daval i s prednima 4500,ted jsem koukal na fakturu,takze cena normal..mam ten samej suntek,proc jsi nedelal i predni?Za dve hodky jsem to mel komlplet a byl jsem u toho Přední sem nedělal,protože to chci mít přesně jak to má bejt.A protože mám přední zabarvený z výroby tak nemůžu.... .Čas sem neřešil dělal to sám tak nevym jaká je normální doba,aspoň sem poznal "krásy" tohoto města. No já je mám taky tónovaný z výroby a nechal jsem u nich dát zatmavení 20% a atest jsem normálně dostal, se vším všudy (na skle i na kartě) a na STK nic neřešili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 ja daval i s prednima 4500,ted jsem koukal na fakturu,takze cena normal..mam ten samej suntek,proc jsi nedelal i predni?Za dve hodky jsem to mel komlplet a byl jsem u toho Přední sem nedělal,protože to chci mít přesně jak to má bejt.A protože mám přední zabarvený z výroby tak nemůžu.... .Čas sem neřešil dělal to sám tak nevym jaká je normální doba,aspoň sem poznal "krásy" tohoto města. No já je mám taky tónovaný z výroby a nechal jsem u nich dát zatmavení 20% a atest jsem normálně dostal, se vším všudy (na skle i na kartě) a na STK nic neřešili A když sem se ptal jestli mi taky daj folie na přední boční, tak mi řekli, že ne, že je mám tonovaný už z výrobny (tak nějak trochu dozelena - aspoň mi to tak připadá ) tak mi někdo řekněte, jak je to možný. Tak nějaká firma to udělá bez problému s atestem a jiná ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 ja daval i s prednima 4500,ted jsem koukal na fakturu,takze cena normal..mam ten samej suntek,proc jsi nedelal i predni?Za dve hodky jsem to mel komlplet a byl jsem u toho Přední sem nedělal,protože to chci mít přesně jak to má bejt.A protože mám přední zabarvený z výroby tak nemůžu.... .Čas sem neřešil dělal to sám tak nevym jaká je normální doba,aspoň sem poznal "krásy" tohoto města. No já je mám taky tónovaný z výroby a nechal jsem u nich dát zatmavení 20% a atest jsem normálně dostal, se vším všudy (na skle i na kartě) a na STK nic neřešili a mas teda tonovane vsecky okna jo?me rekli ze at dam cokoliv na predek tak mam smulu protoze okna uz mam tonovane z vyroby....ale zase kdyz to nemas moc tak to asi na STK zas nejak neresi....mrknou na karticku a na skla a kdyz vidi tak prece nebudou zbytecne delat problemy,aspon tak bych to delal ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 ja daval i s prednima 4500,ted jsem koukal na fakturu,takze cena normal..mam ten samej suntek,proc jsi nedelal i predni?Za dve hodky jsem to mel komlplet a byl jsem u toho Přední sem nedělal,protože to chci mít přesně jak to má bejt.A protože mám přední zabarvený z výroby tak nemůžu.... .Čas sem neřešil dělal to sám tak nevym jaká je normální doba,aspoň sem poznal "krásy" tohoto města. No já je mám taky tónovaný z výroby a nechal jsem u nich dát zatmavení 20% a atest jsem normálně dostal, se vším všudy (na skle i na kartě) a na STK nic neřešili A když sem se ptal jestli mi taky daj folie na přední boční, tak mi řekli, že ne, že je mám tonovaný už z výrobny (tak nějak trochu dozelena - aspoň mi to tak připadá ) tak mi někdo řekněte, jak je to možný. Tak nějaká firma to udělá bez problému s atestem a jiná ne. a mas to aji zapsane v karticce?protoze atest pod folii mam na vsech ale v karticce jsou zapsany jen zadni bocni a zadni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Guide Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Nemate nekdo zkusenost s firmou www.cumim.cz z Jihlavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.