Martin_TDi Vloženo 16. Únor 2013 Vloženo 16. Únor 2013 (editace) Tak jsem před 14-ti dny pořídil druhé vozítko do rodiny hlavně pro manželku a děti. Koupeno jako předváděčka v perfektním stavu a s celkově 4 letou garancí. Výbava dostatečná, motor šlape moc pěkně se spotřebou v průměru okolo 6-ti litrů, tak snad bude vše OK. Plány do budoucna relativně žádné, hlavně aby to bylo bezproblémové auto. Autu jsem udělal zatím pořádnou vnější očistu: mytí, clay, leštění a vosk a nasadil nové zimní obutí a zástěrky. Fotky na letních kolech jsou tak jak jsem jej koupil. Editováno: 19. Únor 2013, autor: Martin_TDi 1 Citovat
ASPIRE Vloženo 16. Únor 2013 Vloženo 16. Únor 2013 Gratulace k vyberu jsem rad ze tady roomstry pribyvaji . Pro deti skvele auto. Citovat
Martin_TDi Vloženo 17. Únor 2013 Autor Vloženo 17. Únor 2013 Díky, rozhodoval jsem se mezi fabií combi a roomsterem a prostorově je roomster mnohem lepší a mnohem variabilnějsi. Citovat
ASPIRE Vloženo 17. Únor 2013 Vloženo 17. Únor 2013 Tak samo jsem se rozhodoval i ja. Ale Roomster to bylo takové moje tajne přání. Citovat
Martin_TDi Vloženo 18. Únor 2013 Autor Vloženo 18. Únor 2013 Dnešní cesta do práce, ten motor se mi líbí čím dál víc! Citovat
Martin_TDi Vloženo 20. Únor 2013 Autor Vloženo 20. Únor 2013 Mohu jen doporučit, jezdí se s tím moc hezky. Citovat
Martin_TDi Vloženo 22. Únor 2013 Autor Vloženo 22. Únor 2013 Včerejší pokus o dočasné "ustájení" v pergole. Na jaře mu postavím nový přístřešek! 1 Citovat
Martin_TDi Vloženo 4. Březen 2013 Autor Vloženo 4. Březen 2013 Díky , zatím je tam Modráskovi líp než úplně venku. Citovat
Martin_TDi Vloženo 23. Duben 2013 Autor Vloženo 23. Duben 2013 Tak konečně je i u nás jaro, tak došlo na přezouvání kol, k tomu trochu očista brzd a jejich nátěr do barvy. Použil jsem osvědčený kladívkový Hammerite v podobné barvě jako je auto. 1 Citovat
Galvi Vloženo 23. Duben 2013 Vloženo 23. Duben 2013 (editace) I když tuto světlou barvu moc nemusím, tak musím uznat, že modráskovi sluší a teď i ty brzdy v barvě karoserie . Taky mě to čeká asi v létě... Editováno: 23. Duben 2013, autor: Galvi Citovat
Sakal77 Vloženo 23. Duben 2013 Vloženo 23. Duben 2013 Tož hezké to máš... barva je na mne taky taková moc světlá, ale je to Roomster, to je hlavní plus. Letní disky mám stejné a taky uvažuji, že nabarvím brzdy. Citovat
Martin_TDi Vloženo 24. Duben 2013 Autor Vloženo 24. Duben 2013 Díky za pochvalu, snažím se aby Romstřík byl šik! Jinak tu barvu jsem si vybral schválně, mi se moc líbí a je mnohem praktičtější než tu co mám na O1 - tmavě zelenou. Stačí když zajedu do práce, ulpí trochu prachu a pak to zmokne a je to fuj tabl a myju zase. Na té světle modré to není tak vidět. Jinak ještě jsem si udělal radost origo letníma kobercema a ochannýma lištama prahů. (foto bohužel mobil). Ještě by se mi líbily RS pedály, chromovaná lišta nad zadní SPZ-ku a nějaká koncovka výfuku, no uvidím jaká bude situace. Manželka moc nadšená z mých úprav není-musím na ni pomalu Citovat
Martin_TDi Vloženo 7. Červen 2013 Autor Vloženo 7. Červen 2013 Závist je hnusná lidská vlastnost. Včera jsem si půjčil od manželky auto na jízdu do práce a takto se mi někdo chce pomstít....... Mobil foto-špatná kvalita. Jediné štěstí že to není hluboké, mělo by to jít rozleštit. Citovat
Martin_TDi Vloženo 12. Červen 2013 Autor Vloženo 12. Červen 2013 Tak nakonec se mi to podařilo, ale musel jsem použít abrazivnější brusnou pastu a pak až leštící. Završeno opět 2-mi vrstvami vosku a není nic poznat ! Ještě že to takhle dopadlo-uf ! 2 Citovat
marfan Vloženo 13. Červen 2013 Vloženo 13. Červen 2013 to by sa aj mne zišlo takáto regenerácia ja mám takto celú karosériu "popísanú" Citovat
Martin_TDi Vloženo 21. Červen 2013 Autor Vloženo 21. Červen 2013 Kdysi se mi někdo podobně podepsal na boku Octavie a rozlešťoval jsem to ručně - byla to šílená práce , ale povedlo se. Strojně zase musíš dávat víc pozor, abys to nepřehnal s horlivostí. Leštička je veliký pomocník ! Citovat
Martin_TDi Vloženo 15. Říjen 2013 Autor Vloženo 15. Říjen 2013 Tak po delší době jsem otevřel kapotu kvůli dolití vody do ostřikovačů a ejhle co jsem našel - vykuněný motor ! Tak proběhlo důkladné umytí arvou + wapem + montáž plašičky. Jen čas ukáže jestli bude klid. Doufám že bude klid. Jinak žena je s autem spokojená, žádné závady se nekonají a spotřebu má 6L/100Km, takže naprostá spokojenost ! Citovat
Galvi Vloženo 15. Říjen 2013 Vloženo 15. Říjen 2013 Sakra to jsou potvory! Ale když sežraly jenom tapec a ne kabely, tak je to ještě dobrý. Co si koupil za plašičku? Citovat
Martin_TDi Vloženo 15. Říjen 2013 Autor Vloženo 15. Říjen 2013 Koupil jsem na doporučení plašičku KEMO M180, tak snad bude klid. Citovat
Martin_TDi Vloženo 3. Únor 2014 Autor Vloženo 3. Únor 2014 Tak po delší době pár novinek: 1) plašička na kuny funguje perfektně. Kuny se již neobjevily. 2) máme první střet bohužel se srnou. Srna to nerozdýchala a auto na první pohled jen trošku rozbité, na ten druhý už trošku víc. Suma sumárum ve značkovém servise 53 tis.Kč. Uf, ještě že to šlo z pojistky . Nové díly : pravý blatník, nárazník, PP světlo, chladič, nádoba na vodu do ostřikovačů, pohlcovač nárazů + nějaké výztuhy. Přelakovali mi do zástřiku kapotu , levý blatník a část PP dveří aby to nebylo poznat. Značkový servis AutoHeller udělal pěknou práci, ale cena je mazec. Citovat
ASPIRE Vloženo 3. Únor 2014 Vloženo 3. Únor 2014 Njn zvirata na silnici to je vzdy nejaka skoda. Taky jsem jich par potkal s nejakou skodou. Citovat
Galvi Vloženo 3. Únor 2014 Vloženo 3. Únor 2014 Fiha, jedna srna a tolik peněz fuč.. Ještě že máš tu pojistku, ať se ti srnky už vyhýbají Já zatím vždy nějak po náhodě se srnkám vyhl a nebo to ubrzdil.. ťuk ťuk Citovat
Martin_TDi Vloženo 4. Únor 2014 Autor Vloženo 4. Únor 2014 Já jsem taky většinou nějak srnám uhnul, ale manželce se to nyní s roomstříkem bohužel nepodařilo a tak to takto dopadlo. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.