Wowa4 Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Zdravím... Vie mi niekto poradiť ? Mám možnosť kúpiť Superb II 1.9 TDi, 77 kW - motor BXE, rok výroby 2008, naj. 80 000 km..Cena auta mi vyhovuje, taktiež výbava a stav vozidla. Ale tu nastáva problém a to motor s označením BXE. Na fórach čítam, že tento motor ma problém s ojnicami - praskajú a motor je KO ! Zatial som sa dočítal len o Octaviách II, preto sa chcem opýtať, či tento problém ma aj SuperB II...Počul niekto niečo, respektíve má s tým niekto skúsenosť ? Za každú radu budem vďačný. ďakujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 No, nikdo k tomu neumí nic říct pořádně. Jen že se to občas někdy stane. U motorů BLS a BXE. Ale pak je zase spousta BXE motorů, který jsou v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 tu máš popísaného o tom dosť,je tam spomenutý aj Superb 08.. http://forum.skodahome.cz/topic/84877-zlomena-ojnica-19-tdi/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 mam BXE (rv 2009), najeto 229tkm a motor slape jako hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.