Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Krásný auto -_-

tiez sa mi to velmi paci :skoda:

Moje 4x4 je hezci :D

nerad bych se mylil, ale mam dojem, ze tenhle kit nabizi milotec uz hodne dlouho

Aj mne sa celkom páči. Super, že použili vpredu okrúhle hmlovky. A aj ten zadok so striebornou koncovkou je fajn. Disky ako z Yettiho! Určite si nájde veľa záujemcov. Ale asi to povolili preto, lebo Audi už nebude mať len Allroad a Q7. Má byť aj Q5 a Q3.

Jako fakt nadherny !!!! :huh:

no jo tak to je sen pro nás ne tak majetný-donedávna jsem měl Audi Of Road, ale ted se mi možná splní tajné přání, no otázka je kolik to bude stát

Myslel jsi nejspis donedavna jsem mel sen Audi Allroad ze ? Jojo sme na tom podobne ... je sem AUDI positive !!! -_-

Mal som požičaný ten už momentálne výbehnutý Allroad a aj napriek 2,5 TDI pod kapotou ma to auto vôbec nenadchlo. Pôsobilo nemotorným dojmom, pomerne lenivé, interiér už jasne dával na javo, že je hodne zastaralý. Jediné, čo sa mi páčilo bol systém zmeny svetlej výšky.

vsimli ste si na fotkach antenu na streche? (v detaile). Vyzera nejaka ina, resp. kombinovana aj pre GPS? Ja GPS nemam takze neviem presne porovnat...Mozno ti co maju Nexus-a.

Jasne, klasika anténa aj s GPS anténou.

Také se mi líbí, řekl bych že její design je jemnější a uhlazenější než ta úprava Milotec

Také se mi líbí, řekl bych že její design je jemnější a uhlazenější než ta úprava Milotec

To rozhodně ta uprava milotec je hnus. Ale Scoutík je pěknej

• 1 měsíc později...

Taky se mi moc líbí, hodně mi připomína All rouda od Audi :palec2:

asi před 14 dny jsem ho potkal na silnici v Děčíně.

Je to nádherný auto... Líbilo by se mi ho vlastnit.... Otázka jak se bude chovat na silnici, když má zvednutý podvozek o něco. Ale myslím, že to nebude takovej problém B)

jen nechapu stale pouzivani anten, copak i do takovehoto auta nedokazi konstrukteri pouzit antenu ve sloupku nebo na skle. kolik zahranicnich aut jsem videl bez anteny. vetsinou je meli na skle nebo v A sloupku. a bud jen antena na radio nebo i kombinovana. tak proboha proc to v MB neudelali uz na O2

jen nechapu stale pouzivani anten, copak i do takovehoto auta nedokazi konstrukteri pouzit antenu ve sloupku nebo na skle. kolik zahranicnich aut jsem videl bez anteny. vetsinou je meli na skle nebo v A sloupku. a bud jen antena na radio nebo i kombinovana. tak proboha proc to v MB neudelali uz na O2

protoze treba nesmeli :huh: treba se dockame u MR08

Myslím, že väčšinou sa používajú antény v sklách. Či už oboch bočných alebo v zadnom. Problém je v tom, že okrem iného skla (s iným rebrovaním) je potrebné prívody skla vybaviť filtrami a zosilňovačni, takže takéto riešenie sa celkom predraží.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.