Publikováno Srpen 21, 200619 r http://news.auto.cz/nove-modely/skoda-octa...chny-cesty.html co na to rikate, nevypada to zas tak spatne
Srpen 21, 200619 r Aj mne sa celkom páči. Super, že použili vpredu okrúhle hmlovky. A aj ten zadok so striebornou koncovkou je fajn. Disky ako z Yettiho! Určite si nájde veľa záujemcov. Ale asi to povolili preto, lebo Audi už nebude mať len Allroad a Q7. Má byť aj Q5 a Q3.
Srpen 21, 200619 r no jo tak to je sen pro nás ne tak majetný-donedávna jsem měl Audi Of Road, ale ted se mi možná splní tajné přání, no otázka je kolik to bude stát
Srpen 21, 200619 r Myslel jsi nejspis donedavna jsem mel sen Audi Allroad ze ? Jojo sme na tom podobne ... je sem AUDI positive !!!
Srpen 21, 200619 r Mal som požičaný ten už momentálne výbehnutý Allroad a aj napriek 2,5 TDI pod kapotou ma to auto vôbec nenadchlo. Pôsobilo nemotorným dojmom, pomerne lenivé, interiér už jasne dával na javo, že je hodne zastaralý. Jediné, čo sa mi páčilo bol systém zmeny svetlej výšky.
Srpen 21, 200619 r vsimli ste si na fotkach antenu na streche? (v detaile). Vyzera nejaka ina, resp. kombinovana aj pre GPS? Ja GPS nemam takze neviem presne porovnat...Mozno ti co maju Nexus-a.
Srpen 23, 200619 r Také se mi líbí, řekl bych že její design je jemnější a uhlazenější než ta úprava Milotec
Srpen 23, 200619 r Také se mi líbí, řekl bych že její design je jemnější a uhlazenější než ta úprava Milotec To rozhodně ta uprava milotec je hnus. Ale Scoutík je pěknej
Říjen 17, 200618 r Je to nádherný auto... Líbilo by se mi ho vlastnit.... Otázka jak se bude chovat na silnici, když má zvednutý podvozek o něco. Ale myslím, že to nebude takovej problém
Říjen 18, 200618 r jen nechapu stale pouzivani anten, copak i do takovehoto auta nedokazi konstrukteri pouzit antenu ve sloupku nebo na skle. kolik zahranicnich aut jsem videl bez anteny. vetsinou je meli na skle nebo v A sloupku. a bud jen antena na radio nebo i kombinovana. tak proboha proc to v MB neudelali uz na O2
Říjen 18, 200618 r jen nechapu stale pouzivani anten, copak i do takovehoto auta nedokazi konstrukteri pouzit antenu ve sloupku nebo na skle. kolik zahranicnich aut jsem videl bez anteny. vetsinou je meli na skle nebo v A sloupku. a bud jen antena na radio nebo i kombinovana. tak proboha proc to v MB neudelali uz na O2 protoze treba nesmeli treba se dockame u MR08
Říjen 18, 200618 r Myslím, že väčšinou sa používajú antény v sklách. Či už oboch bočných alebo v zadnom. Problém je v tom, že okrem iného skla (s iným rebrovaním) je potrebné prívody skla vybaviť filtrami a zosilňovačni, takže takéto riešenie sa celkom predraží.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.