Host 007 Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Měl bych dotaz, kamarád co jsi koupil scouta předemnou (u něj jsemprovedl zkušební jízdu se scoutem a nakonec to skončilo tím, že jsem siho taky pořídil) má taky 1.8TSI a nyní mu nastal jakýsi problém nevímpřesně jestli se spojkou, ale týká se to při záběru spojky. Tak mipoprosil, jestli bych to sem nenahodil a jestli by mu místní znalcineporadili. Ten problém je přesně, že spojka jakoby houká při záběru,ale jenom v určité poloze a jenom když se couvá nebo při rojzezdu apřidá se víc plynu, tak auto jakoby houkne. Dneska ráno jsem si to bylposlechnout a nevím co by to mohlo být. Že by odcházela spojka? Mánajeto 52000, to je brzy ne? Včera s tím byl ve škodovce se na to zeptata bylo mu sděleno, že se někam ke spojce dostal prach, proto to houká aže kdyby se to vyčistilo, tak že by to tam za chvíli bylo zase. Prý nato nějaká auta trpí někaterá ne. To se mi zdá jako pěkná blbost. Přecenemůže takovýhle auto takhle houkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Hlásím naprosto stejnou věc s eresou . Najeto cca 20.000 V pátek ráno jedu do servisu. Poprvé jsem si toho všiml, když to stálo cca týden na letišti. Teď to dělá když auto stojí zadkem do kopečka (byť mírného) a je potřeba trošku víc plynu. Zvuk je to naprosto strašný (jako kov o kov). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 mam to iste na Yetim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keramok Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 ja mam scauta a tiez som to zacal pozorovat niekedy to nerobi a niekedy hlavne rano aj 3 krat za sebou je to hlavne ked podrzis spojku az pri konci a nedam tam dost plynu mechanik povedal ze je to bezne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 (editace) Na mym scoutu to taky pozoruju, hlavne kdyz je vic lidi v aute, dokazal by aspon nekdo rict jestli je to opravdu od spojky nebo od haldexu? Co jsem se dozvedel v servise, tak pri rozjezdu to pripne i zadek aby se tolik nevojizdely predni gumy. Je to tak? Editováno: 22. Březen 2013, autor: Goose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 (editace) Chlapi já toto řešil přesně jako Radim při nájezdu cca 20 000km, taky jakoby zahouknutí při rozjezdu nebo při couvání...jakmile byl kopeček bylo to ještě znatelnější. Je to spojka. Měnili mi v autorizáku skoro celou spojku- přítlačák, setrvačník atd. Říkali, že to je nejspíš vada materiálu z výroby, nicméně jsem záhloval cca 11k Kč. Od té doby uběhl přesně rok, najeto o 12 000km víc a bez problémů...zatím, doufám, že už to bude držet. Jinak se spojkou jsem nakládal a nakládám jako v rukavičkách Auto bylo v době, kdy se to řešilo již mimo záruku, ale na kulanci by to mělo jít bez problémů, já měl bohužel smůlu, neservisoval jsem všechno v autorizáku a díky tomu jsem musel platit vše Editováno: 31. Březen 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hitachi Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Yeti 1,8 4x4 najeto cca 6700 km, ten zvuk jsem zaregistroval předevčírem, teď jen laboruju, jestli s tím mám vůbec jezdit do servisu. Buď to neuslyší a nebo řeknou, že je to normální... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 (editace) Tak včera večer mi to houklo taky, ptal jsem se na to ve škodovce a tam mi sdělili, že je to normální. Mně se to však normální nezdá, vždyť takhle nehouhaly ani 120tky. Že už to pár lidem celý vyměnili nebo nějak vyčistili a po nějaké době jim to začalo houkat znova. Editováno: 13. Duben 2013, autor: 007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 (editace) Já jsem po vyřešení problému naběhal cca 12 000 km a je to zatím naprosto v pořádku. Buď v servisu plácají nesmysly anebo nevím. Mě dokonce tenkrát v autorizáku řekli, že to "slyší" a že to není normální. Navíc mi prošlo rukama mnoho O2 či O2FL a tento problém neměli! Zdar. Editováno: 15. Duben 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.